Eurovision 2023: Η Loreen πάει για δεύτερη νίκη με το “Tattoo” – Ακλόνητο φαβορί, σαρώνει στα στοιχήματα

Eurovision 2023: Η Loreen πάει για δεύτερη νίκη με το “Tattoo” – Ακλόνητο φαβορί, σαρώνει στα στοιχήματα
Loreen AP Photo/Sergey Ponomarev

Η Loreen επιστρέψει στη Eurovision, 11 χρόνια μετά τη νίκη της με το "Euphoria". Αδιαφιλονίκητο φαβορί το "Tattoo" για τη Σουηδία.

Δύο μήνες μακριά από τον 67ο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, οι 37 χώρες “ανοίγουν” τα “χαρτιά” τους για τις συμμετοχές τους στο Λίβερπουλ τον ερχόμενο Μάιο.

Το ενδιαφέρον στρέφεται στη μεγάλη επιστροφή προηγούμενης νικήτριας, έντεκα χρόνια μετά τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό μουσικής.

Ο λόγος για τη Lorine Talhaoui (γνωστή ως Loreen), η οποία κέρδισε για λογαριασμό της Σουηδίας το 2012. Τότε η Loreen είχε πάρει άνετα τη νίκη με 372 βαθμούς, ερμηνεύοντας το αξέχαστο “Euphoria”.

Έντεκα χρόνια μετά, η τραγουδίστρια επιστρέφει στην οικογένεια της Eurovision με το τραγούδι “Tattoo”, το οποίο κάνει ήδη πάταγο στα charts.

Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα κέρδισε το βράδυ του Σαββάτου (11/3) τον Εθνικό Τελικό της Σουηδίας, το Melodifestivalen, και οι φανς κάνουν ήδη λόγο για σχεδόν βέβαιη νίκη της τον Μάιο.

Το τραγούδι της με τίτλο “Tattoo” βρίσκεται στην κορυφή των στοιχημάτων για νίκη στη φετινή Eurovision.

Σημειώνεται ότι η Σουηδία “εκθρόνισε” την Ουκρανία στα στοιχήματα για τη Eurovision 2023, με το που δόθηκε στη δημοσιότητα το τραγούδι της Loreen.

Η φετινή συμμετοχή της Ουκρανίας υποχώρησε στη δεύτερη θέση των στοιχημάτων, μετά από έναν περίπου χρόνο που ήταν “καρφωμένη” στην πρώτη θέση.

Την ίδια ώρα, στην τρίτη θέση των στοιχημάτων βρίσκεται το ιδιαίτερο κομμάτι της Φινλανδίας, το οποίο έχει κάνει ήδη μεγάλη αίσθηση.

Eurovision 2023: Ακούστε το “Tattoo” της Loreen

Eurovision 2023: Η εμφάνιση της Loreen στον εθνικό τελικό της Σουηδίας

Eurovision: Πώς μοιάζει σήμερα η 39χρονη Loreen

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα