Eurovision 2024: Αλευράς – Καλούτα έκαναν το Σαν Μαρίνο “νησιωτική χώρα”

Διαβάζεται σε 1'
Τελικός eurovision-2024
AP Photo/Martin Meissner

Ζερόμ Καλούτα και Θανάσης Αλευράς στην παρουσίαση του Τελικού της Eurovision είπαν πως το Σαν Μαρίνο είναι “νησιωτική χώρα”.

Ζερόμ Καλούτα και Θανάσης Αλευράς δεν απέφυγαν τον σκόπελο της… γκάφας και έκαναν το Σαν Μαρίνο «νησιωτική χώρα» στην παρουσίαση του Μεγάλου Τελικού του 68ου Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας το βράδυ του Σαββάτου (11/5).

Παρότι είχαν υποσχεθεί πως θα είναι καλύτεροι στον Τελικό, δεν τα κατάφεραν. Αρκετές φορές έκαναν λάθη, μπέρδεψαν μέχρι και τη σειρά των χωρών και τελικά το “τερμάτισαν” όταν στη βαθμολογία των Επιτροπών πως το Σαν Μαρίνο ενδεχομένως να δώσει 12 βαθμούς στην Ελλάδα, καθώς είναι και αυτό «νησιωτική χώρα»!

Το άστοχο και τελείως λανθασμένο σχόλιο έκανε ο Ζερόμ Καλούτα, ο οποίος -τραγική ειρωνία- παρουσιάζει και ταξιδιωτική εκπομπή στην ΕΡΤ1. Το λάθος δε διόρθωσε ούτε ο Θανάσης Αλευράς κάνοντας εκατοντάδες θεατές να ψάχνουν το Σαν Μαρίνο στο google maps προκειμένου να επιβεβαιώσουν πως το Σαν Μαρίνο είναι ένα περίκλειστο κρατίδιο περίπου 30.000 κατοίκων στην κεντρική Ιταλία.

Τα σχόλια στο twitter είναι εξόχως καυστικά:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα