Eurovision 2024: Η ανάρτηση του Nemo αφιερωμένη στη Μαρίνα Σάττι και το σχόλιό της

Διαβάζεται σε 3'
Η Μαρίνα Σάττι και το Nemo
Η Μαρίνα Σάττι και το Nemo EBU @Sarah Louise Bennett

Ο απολογισμός του Nemo για την εμφάνισή του στη Eurovision 2024 και την κατάκτηση της πρωτιάς για την Ελβετία, περιελάμβανε και τη Μαρίνα Σάττι. Τι έγραψε.

Ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι κατάφερε το Nemo το περασμένο Σάββατο (11/05), όταν τραγουδώντας το “The Code” στον Τελικό του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού κατέκτησε την πρώτη θέση, στέλνοντας τη Eurovision 2025 στην Ελβετία.

Το Nemo, το πρώτο non binary άτομο που κερδίζει τη Eurovision, έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση επί σκηνής, παρουσιάζοντας το “The Code”, ένα κομμάτι που μιλά για για την προσωπική αναζήτηση μέχρι να βρεις το ποιος/ποια/ποιο είσαι. Πρόκειται για ένα τραγούδι που περιγράφει λεπτομερώς τις εμπειρίες του Nemo με την αποκάλυψη του εαυτού του για τη μη δυαδική ταυτότητά του.

Μετά το viral βίντεο στο TikTok, όπου φαίνεται να τρέχει και να χοροπηδά γεμάτο ενθουσιασμό και συγκίνηση σε ένα λιβάδι, σε slow motion, γράφοντας: “Είναι 5 το πρωί στο Μάλμε και μόλις κέρδισα την Eurovision“, ήρθε ένα appreciation post για όσα έζησε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram. Και σε αυτό αναφέρθηκε εμμέσως και στη Μαρίνα Σάττι.

Ξύπνησα και δεν ήταν απλά ένα όνειρο!?? Είναι ακόμα δύσκολο να συνειδητοποιήσω αυτές τις τελευταίες εβδομάδες. Συνέβησαν τόσα πολλά και δυσκολεύομαι να τα βάλω όλα σε λέξεις.

Το να βρίσκομαι μέσα σε όλο αυτό το χάος και να βρίσκω την πιο όμορφη κοινότητα γεμάτη αγάπη, χαρά και ενσυναίσθηση θα διαμορφώσει για πάντα τον τρόπο που βλέπω τη ζωή. Υποθέτω ότι η Eurovision είναι οι φίλοι που κάναμε στην πορεία

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου την υπέροχη, σκληρά εργαζόμενη ομάδα μου, τόσους πολλούς νέους φίλους και όλους εσάς που ακούσατε την ιστορία μου, που μου δώσατε τόση δύναμη και που μου δείξατε ότι η αγάπη θα είναι πάντα η ισχυρότερη δύναμη σε αυτόν τον κόσμο“, έγραψε χαρακτηριστικά το Nemo.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε, το Nemo φαίνεται να είναι ξαπλωμένο στο γρασίδι και σε μία φωτογραφία δείχνει τον ουρανό, ενώ στην τρίτη επέλεξε να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο στο οποίο απεικονίζεται αγκαλιά με τις εκπροσώπους της Ιρλανδίας, της Πορτογαλίας και φυσικά τη Μαρίνα Σάττι.

Η Μαρίνα Σάττι και το Nemo ήρθαν ιδιαίτερα κοντά τις τελευταίες εβδομάδες και έγιναν φίλοι, ενώ σε πολλά στιγμιότυπα του διαγωνισμού εθεάθησαν να κάνουν παρέα. Ακόμα και στην πρόκρισή της στον Τελικό, κατά τον Β’ Ημιτελικό, την στιγμή που οι συμμετοχές είχαν στηθεί για να χαιρετήσουν την κάμερα, η Σάττι βρισκόταν μαζί με τον Nemo, παρά με την ελληνική αποστολή.

Μάλιστα, δύο από τις πιο όμορφες στιγμές που είδαμε ποτέ σε Τελικό Eurovision ήταν όταν η Μαρίνα Σάττι και το Nemo πανηγύρισαν με την ελβετική και ελληνική αποστολή τα 12άρια που έδωσαν Ελλάδα και Ελβετία αντίστοιχα, όπως φαίνεται παρακάτω.

Δείτε την ανάρτηση του Nemo:

Η Μαρίνα Σάττι άφησε το δικό της σχόλιο κάτω από την ανάρτηση του “γλυκού της μωρού“, όπως αποκάλεσε το Nemo, λέγοντάς του ότι το άξιζε 10000%.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα