Eurovision 2024: Η “εξωγήινη” Loreen μάγεψε με το νέο της τραγούδι “Forever”

Διαβάζεται σε 3'
Loreen
Loreen Corinne Cumming - EBU

Η “βασίλισσα” Loreen μάγεψε το κοινό της Eurovision 2024 με την εμφάνισή της, που παρέπεμπε σε εξωγήινη θεά αλά Mad Max.

Πριν από 12 μήνες σήκωσε το τρόπαιο για τη Σουηδία, και τώρα η Loreen επιστρέφει λαμπερή και λίγο… διαφορετική στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Μάλμε το 2024.

Έφερε στη Σουηδία την 7η νίκη στην ιστορία της με το “Tattoo” στο Λίβερπουλ το 2023, τη βραδιά που όλοι έμειναν άφωνοι με τους 583 βαθμούς που συγκέντρωσε το τραγούδι της στην τελική ψηφοφορία.

Η Loreen επέστρεψε στον μεγάλο τελικό του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision σε μία εντυπωσιακή εμφάνιση και ερμήνευσε το νέο της τραγούδι με τίτλο “Forever” καθώς και μία νέα version του “Tattoo” που ενθουσίασε το κοινό.

Εurovision 2024: Δείτε την εμφάνιση της Loreen

Loreen
Loreen Corinne Cumming - EBU

 

Η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνις που έχει νικήσει δυο φορές τον Διαγωνισμό της Eurovision ήταν το πολυαναμενόμενo act στο live show το Σάββατο 11 Μαΐου. Φήμες ήθελαν τη Loreen να κάνει κοινή εμφάνιση με τον Τζόνι Λόγκαν και να τραγουδούν μαζί το “Euphoria” ή το “Tattoo”, αλλά τελικά ο Λόγκαν τραγούδησε σόλο και η Loreen προτίμησε να σαρώσει τη σκηνή το Σάββατο με τους χορευτές της.

Η Loreen είχε πει σχετικά με τη συμμετοχή της στη Eurovision του Μάλμε: «Είμαι ενθουσιασμένη που θα εμφανιστώ στον φετινό τελικό της Eurovision στο Μάλμε. Θα είναι ένας συναισθηματικός διαγωνισμός. Πάντα με κάνετε να νιώθω εκπληκτικά. Αυτή η εμφάνιση είναι αφιερωμένη σε εσάς, την κοινότητα και τους θαυμαστές που μου δίνουν συνεχώς αγάπη. Θεωρήστε την ένα ειλικρινές δώρο προς εσάς».

Η Loreen που συνεχίζει να σημειώνει παγκόσμια κυριαρχία με το megahit της “Tattoo”, κυκλοφόρησε στο τέλος της περασμένης χρονιάς το νέο της τραγούδι με τίτλο “Is It Love” και πριν από λίγες μέρες έδωσε στη δημοσιότητα το “Forever”. To dance track “Forever” ακούσαμε και τη βραδιά του Τελικού με το venue να σείεται και τη Loreen σαν εξωγίηνο υβρίδιο να δίνει ρεσιτάλ.  

Θυμίζουμε ότι φέτος η Eurovision είχε άρωμα ελληνικό…
Στον Πρώτο Ημιτελικό της Eurovision εμφανίστηκε η δική μας Ελένη Φουρέιρα μαζί με τους Chanel και Eric Saade, όπως και ο Johnny Logan και ο Benjamin Ingrosso, ενώ στον Δεύτερο Ημιτελικό την παράσταση έκλεψε η “My Number One” της καρδιάς μας Έλενα Παπαρίζου, η οποία τραγούδησε μαζί με τις Charlotte Perrelli και Sertab Erener.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα