Eurovision 2025: Μπορεί η Celine Dion να βρεθεί στη Βασιλεία;

Διαβάζεται σε 2'
Celine Dion
Celine Dion Richard Shotwell/Invision/AP

Φήμες ότι η Celine Dion ενδέχεται να κάνει μία εμφάνιση στην Eurovision 2025, που θα πραγματοποιηθεί στη Βασιλεία στην Ελβετία.

Η Celine Dion, μετά τη μοναδική εμφάνισή της στην τελετή έναρξης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, ενδέχεται να εμφανιστεί και στη Eurovision 2025.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το OGAE Greece, φημολογείται ότι η διοργάνωση της Βασιλείας θέλει η Celine Dion να έχει μια εμφάνιση στη μεγάλη διοργάνωση της Ελβετίας, αφού παραμένει μία από τις πιο αναγνωρίσιμες νικήτριες στην ιστορία του θεσμού.

Όπως όλα δείχνουν, η θρυλική τραγουδίστρια, που δίνει μάχη με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου, ετοιμάζεται για μια μεγάλη επιστροφή στην Βασιλεία και στη Eurovision 2025.

Σύμφωνα με τη DailyMail, μιλώντας στο podcast Eurovis-Huns, ο εκτελεστικός συμπαραγωγός της Eurovision 2025 Moritz Stadler δεν αρνήθηκε ότι θα μπορούσε ενδεχομένως να εμφανιστεί.

«Όπως είπα δεν υπάρχουν πολλά που μπορώ να πω. Φτιάχνουμε ένα σπουδαίο σόου. Και έχετε δίκιο, η Celine Dion είναι ένας θρύλος! Τώρα είμαστε σε επαφή; Προσπαθούμε να την πάρουμε; Δεν σας το λέω αυτό αυτή τη στιγμή» ανέφερε χαρακτηριστικά και φούντωσε τις φήμες.

«Είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνετε, γιατί πρέπει να έχετε λίγη αγωνία μέχρι τον επόμενο Μάιο. Θα σας πρότεινα να περιμένετε πριν σας αποκαλύψω αν κάτι είναι αληθινό ή όχι» συμπλήρωσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα