Eurovision: Άκουσε εδώ τα τρία ελληνικά τραγούδια

Eurovision: Άκουσε εδώ τα τρία ελληνικά τραγούδια

Μετά από ημέρες προσμονής για τους φανατικούς του θεσμού, η ΕΡΤ παρουσίασε τα τρία τραγούδια που διαγωνίζονται απόψε για μια θέση στο Κίεβο

Την ώρα που η δημόσια τηλεόραση προχωρά με τη διαδικασία επιλογής του τραγουδιού με το οποίο θα εμφανιστεί η Ελλάδα στη Eurovision, οι φανατικοί και μη του θεσμού παίρνουν μια πρώτη γεύση από τα τρία τραγούδια που έχει ετοιμάσει η ελληνική ομάδα για τη φετινή μας συμμετοχή. Πριν όμως δούμε ποιο είναι εκείνο που θα προκύψει από την ψηφοφορία του κοινού και τις αποφάσεις των επιτροπων της ομογένειας, μπορούμε να δούμε ξανά τα τρία κομμάτια.

Τα τρία τραγούδια που παρουσίασε η Demy (με αλφαβητική σειρά), εκ των οποίων το ένα θα πάρει το εισιτήριο για το Κίεβο, είναι τα εξής:

Angels

Σύνθεση – παραγωγή: Δημήτρης Κοντόπουλος/Στίχοι: Romy Papadea.

 

This is love

Σύνθεση – παραγωγή: Δημήτρης Κοντόπουλος/Στίχοι: Romy Papadea & John Ballard.

 

When then morning comes around

Σύνθεση – παραγωγή: Δημήτρης Κοντόπουλος/Στίχοι: John Ballard.

Όταν έχω να κάνω με κάτι τόσο σπουδαίο στη ζωή μου, αφοσιώνομαι σε αυτό

Νωρίτερα, οι παρουσιαστές της βραδιάς Έλενα Μπουζαλά και Αντώνης Λουδάρος μίλησαν σε ζωντανή σύνδεση με τον Σάκη Ρουβά που έχει λάβει μέρος δύο φορές στο διαγωνισμό της Eurovision. “Όταν έχω να κάνω με κάτι τόσο σπουδαίο στη ζωή μου, αφοσιώνομαι σε αυτό και ταυτόχρονα μου αρέσει να το απολαμβάνω” είπε ο τραγουδιστής που ωστόσο τόνισε πως δεν έχει κάποια συμβουλή να δώσει στη φετινή διαγωνιζόμενη.

Άλλη μια από τις όμορφες στιγμές της βραδιάς ήταν το βίντεο – αφιέρωμα της ΕΡΤ στην τραγουδίστρια που θα σηκώσει στους ώμους της, όλη την αποστολή και αποτελεί έτσι κι αλλιώς το πρόσωπο της ελληνικής συμμετοχής στη φετινή Eurovision.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα