Eurovision: Στις 9 Μαρτίου η πρώτη μετάδοση του τραγουδιού της Κύπρου

Eurovision: Στις 9 Μαρτίου η πρώτη μετάδοση του τραγουδιού της Κύπρου
ogae

Η τηλεόραση του ΡΙΚ ανακοίνωσε το πότε και που θα ακουστεί για πρώτη φορά το τραγούδι της Κύπρου.

Η στιγμή έφτασε για την πρώτη μετάδοση του τραγουδιού της Κύπρου για τη φετινή Eurovision και η τηλεόραση του ΡΙΚ μας πληροφορεί για το πότε και που θα το ακούσουμε για πρώτη φορά.

Την ημερομηνία ανακοίνωσε σε trailer η τηλεόραση του ΡΙΚ:

Η συμμετοχή της Κύπρου θα μεταδοθεί αποκλειστικά από την εκπομπή “‘Ολα στον αέρα” την Τετάρτη 9 Μαρτίου στις 16.30 (15:30 CET) μέσα από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης του ΡΙΚ1.

Στην εκπομπή θα προβληθεί το επίσημο video clip του τραγουδιού, τα γυρίσματα του οποίου ολοκληρώθηκαν χθες στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το ogaegreece.com η φετινή συμμετοχή του νησιού της Αφροδίτης έχει έντονο έθνικ ύφος και μάλιστα περιλαμβάνει και ελληνικό στίχο! Η καλλιτέχνις που συγκέντρωνε τις περισσότερες πιθανότητες, όπως σας είχαμε πει, για να εκπροσωπήσει την Κύπρο ήταν η Ανδρομάχη κάτι που ταίριαζε και με το ύφος του τραγουδιού! Μέχρι τώρα δεν έχουν υπάρξει επίσημες ανακοινώσεις, αλλά η επιλογή της Ανδρομάχης που ανήκει στην Panik Records έχει επιβεβαιωθεί και από διάφορα μέσα ενημέρωσης. Στο στούντιο του “Ολα στον αέρα” θα βρίσκεται και η εκπρόσωπος της Κύπρου, ενώ θα μιλήσουν και μέλη της συνθετικής ομάδας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ιδιαίτερα ξεσηκωτικό έθνικ κομμάτι που θα κληθεί η Ανδρομάχη να ερμηνεύσει στη σκηνή του Τορίνο φέρει την υπογραφή μιας δυνατής δημιουργικής ομάδας-έκπληξη, όπως σας είχαμε αναφέρει, ανάμεσα στα οποία υπάρχει και ένας Κύπριος καλλιτέχνης, όπως αναμενόταν. Σε αυτή την ομάδα βρίσκουμε το συνθέτη μεγάλων επιτυχιών τόσο στη Eurovision όσο και στην ευρύτερη μουσική σκηνή τον Alex P σε συνεργασία και με άλλα ονόματα που θα αποκαλυφθούν στις 9 Μαρτίου!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα