Eurovision: Τα λάθη των Πορτογάλων, τα δάκρυα και το μήνυμα της Τερζή στο instagram

Eurovision: Τα λάθη των Πορτογάλων, τα δάκρυα και το μήνυμα της Τερζή στο instagram
Το λάθος στην κάρτα της ελληνικής αποστολής και τα αναρίθμητα προβλήματα στην Πορτογαλία

Με μια άνευρη εμφάνιση, η Ελλάδα έμεινε εκτός τελικού το βράδυ της Τρίτης. Τα τραγικά λάθη της διοργανώτριας χώρας, η νευρικότητα της Γιάννας Τερζή επί σκηνής και το μήνυμα της τραγουδίστρια από τα social media

Ευρωπαϊκός διαγωνισμός της Eurovision ήταν και πάει, για την Ελλάδα, που με το κομμάτι Όνειρό μου από την Γιάννα Τερζή βάλτωσε στον δύσκολο και ριψοκίνδυνο Α’ Ημιτελικό της Τρίτης.

Η Γιάννα Τερζή κατά την ερμηνείας της στον Α' ημιτελικό της Eurovision AP

Μπορεί η ελληνική συμμετοχή να θεωρούνταν σιγουράκι για τον τελικό, όμως τα πράγματα φάνηκαν να “στραβώνουν” από το πρώτο λεπτό που η Ελληνίδα τραγουδίστρια πάτησε στη Λισαβόνα. Η πρώτη πρόβα προκάλεσε προβληματισμό στους φανατικούς του θεσμού, με την ελληνική αποστολή να μην μπορεί να βρει πεδίο συνεννόησης με την παραγωγή.

Η Γιάννα Τερζή εκπροσωπεί την Ελλάδα στoν διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision 2018 με το τραγούδι "Ονειρό μου" AP

Στο σκηνοθετικό κομμάτι άλλωστε, σύμφωνα με όσα έχουμε διαβάσει ως τώρα, άλλα ήταν τα σχέδια της Ελλάδας και άλλα παρουσιάστηκαν τελικά επί σκηνής, προκαλώντας σύγχυση στον τηλεθεατή. Σε αυτό το κλίμα – θυμίζουμε πως η Ελλάδα ζήτησε συμπληρωματική πρόβα για να μπορέσει να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα – η Γιάννα Τερζή δεν απέδωσε τα αναμενόμενα ούτε στο τραγουδιστικό κομμάτι, κάτι που φαινόταν στη σκηνή και δυστυχώς στοίχισε πολύ σε μια συμμετοχή που έφτασε στην Πορτογαλία με τους καλύτερους οιωνούς.

Έτσι εμφανίστηκε η ελληνική συμμετοχή στον Α’ Ημιτελικό:

Σαν να μην έφτανε αυτό, το γεγονός δηλαδή πως τα σκηνοθετικά ευρήματα, όπως το φως στο χέρι της τραγουδίστριας (που σημειωτέον γι’ αυτό ήταν μπλε) ή τα πυροτεχνήματα που σε μια από τις πρόβες έσκασαν σε άσχετο σημείο του τραγουδιού, με αποτέλεσμα να κατέβει η ίδια η ελληνική αποστολή για να τα ενεργοποιήσει όταν θα έπρεπε, οι Πορτογάλοι δεν μπόρεσαν ούτε το όνομα της Ελληνίδας τραγουδίστριας να γράψουν σωστά. Στην εισαγωγική κάρτα πριν την εμφάνιση της Ελλάδας, οι διοργανωτές έγραφαν “Yanni” και όχι Yanna Terzi.

Το λάθος της παραγωγής στην εισαγωγική κάρτα της ελληνικής αποστολής

Η κόρη του Πασχάλη Τερζή στενοχωρήθηκε πολύ από τον αποκλεισμό και με δυσκολία συγκρατούσε τα δάκρυά της αμέσως μετά τον ημιτελικό. Η τραγουδίστρια δεν έκανε κανένα σχόλιο στον κόσμο που την περίμενε έξω από το Altice Arena, παρά μόνο πως δεν μπορεί να γνωρίζει τι πήγε λάθος και ήρθε ο αποκλεισμός.

Το απόγευμα της Τετάρτης η Γιάννα Τερζή ανέφερε: “Για να μην νομίζετε ότι είμαι εξαφανισμένη, θα πάρω τη σημερινή μέρα για μένα και τις επόμενες θα τα πούμε όλα κανονικά, όπως κάνουμε πάντα” σχολίασε στο insta-story που ανάρτησε.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα