Φεστιβάλ “ανοσίας αγέλης”: Αψηφά τον κορονοϊό και “ανοίγει” με Static-X, Nonpoint, Dope

Φεστιβάλ “ανοσίας αγέλης”: Αψηφά τον κορονοϊό και “ανοίγει” με Static-X, Nonpoint, Dope
pixabay.com

Στην τριήμερη μουσική διοργάνωση -η οποία είναι από τις πρώτες που πραγματοποιούνται διεθνώς εν μέσω της πανδημίας- θα παίξουν συνολικά συνολικά 15 ροκ μπάντες.

Μπορεί ο κορονοϊός να ανέβαλλε τις περισσότερες καλοκαιρινές συναυλίες, υπάρχει όμως μια διοργάνωση στο Ουινσκόνσιν των ΗΠΑ που δεν προτίθεται να περιμένει να ομαλοποιηθεί η κατάσταση με την εν εξελίξει υγειονομική κρίση… Ο λόγος για το τρίημερο φεστιβάλ ροκ μουσικής “Herd Immunity Fest”, το οποίο ανακοινώθηκε ότι θα πραγματοποιηθεί στις 16-18 Ιουλίου 2020 σε μια υπαίθρια σκηνή του Q&Z Expo Center στην πόλη Ringle και θα φιλοξενήσει ηχηρά ονόματα όπως οι Static-X, Nonpoint, Dope, Bobaflex, Royal Bliss και πολλοί άλλοι.

Σύμφωνα με το Consequence of Sound, στην τριήμερη μουσική διοργάνωση -η οποία είναι από τις πρώτες που πραγματοποιούνται διεθνώς εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού– θα παίξουν συνολικά συνολικά 15 μπάντες.

Σε ανάρτησή του στην επίσημη σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook, οι διοργανωτές του αναφέρουν:  «Όταν συνέβη το lockdown, οι πρώτες μας σκέψεις ήταν ότι όλοι μπορούμε να κάνουμε (υπομονή) δύο εβδομάδες. Όταν συνεχίστηκε η καραντίνα και άρχισαν οι ακυρώσεις, αρχίσαμε να ανησυχούμε για τους ανθρώπους, όχι μόνο ως προς τον ιό αλλά για την διανοητική, σωματική και οικονομική τους ευημερία. Οι άνθρωποι χρειαζόμαστε την ανθρώπινη επαφή.

Η μουσική από μόνη της είναι υπέροχη αλλά οι διαδικτυακές συναυλίες όπως είμαστε βέβαιοι ότι όλοι γνωρίζετε, δεν είναι ακριβώς το ίδιο που με το Live που το χρειαζόμαστε, να το νιώσουμε στα κόκκαλά μας, τη μουσική να διαπεράσει τη σπονδυλική μας στήλη, έχοντας και άλλους ανθρώπους γύρω μας. Μας πηγαίνει ένα ταξίδι που αν δεν το έχετε κάνει στο παρελθόν, δεν θα το καταλάβετε. Είναι τιμή μας λοιπόν να διοργανώσουμε αυτό το μίνι φεστιβάλ. Ας κάνουμε ένα διασκεδαστικό, ασφαλές Σαββατοκύριακο και ας είμαστε ευγενικοί με τους δίπλα μας. Διαδώστε την είδηση ​​κοινοποιώντας την εκδήλωση και προσκαλέστε τους φίλους σας.»

Τα εισιτήρια και για τις τρεις ημέρες του φεστιβάλ κοστίζουν 105,50 δολάρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα