Φοίβος Δεληβοριάς: Πηγαίνω στη συναυλία για τα Τέμπη χωρίς δεύτερη σκέψη

Διαβάζεται σε 2'
Φοίβος Δεληβοριάς
Φοίβος Δεληβοριάς PAPADAKIS PRESS

Η ανάρτηση του Φοίβου Δεληβοριά για τη συναυλία για τα Τέμπη, μετά την κόντρα που έχει ξεσπάσει για το εισιτήριο.

Ανάρτηση για τη μεγάλη συναυλία-μνήμης για τα Τέμπη στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο -η οποία προγραμματίστηκε για την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου και δημιούργησε διαφωνίες και διενέξεις από εκεί που κανείς δεν το περίμενε– έκανε ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, πηγαίνει στη συναυλία χωρίς ούτε μια δεύτερη σκέψη, επισημαίνοντας ότι το πράττει για να στηρίξει όσες οικογένειες αποφάσισαν τον δύσκολο και πολυέξοδο δρόμο της νομικής διεκδίκησης κι εδώ και στην Ευρώπη.

«Με σεβασμό στις αντιρρήσεις από άλλες οικογένειες, είμαι ταυτόχρονα απολύτως σίγουρος πως, αν η συναυλία βοηθήσει σε κάποια πιθανή δικαίωση, θα δικαιωθούν κι εκείνοι και όλη η μελλοντική κοινωνία, που δικαιούται και ασφάλεια και λογοδοσία» προσθέτει.

Θυμίζουμε ότι στην εκδήλωση έχουν κληθεί και συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες: Φοίβος Δεληβοριάς, Κοινοί Θνητοί, Σωκράτης Μάλαμας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Τάνια Τσανακλίδου και υπάρχει εισιτήριο εισόδου 15 ευρώ, κάτι που όπως φαίνεται προκάλεσε αντιδράσεις από γονείς θυμάτων της ανείπωτης τραγωδίας που στοίχισε τη ζωή 57 ανθρώπων στην κοιλάδα των Τεμπών.

Η ανάρτηση του Φοίβου Δεληβοριά:

Πηγαίνω στην συναυλία για τα Τέμπη χωρίς ούτε μία δεύτερη σκέψη. Πηγαίνω για να στηρίξω όσες οικογένειες αποφάσισαν τον δύσκολο και πολυέξοδο δρόμο της νομικής διεκδίκησης κι εδώ και στην Ευρώπη. Αγόρασα μάλιστα κι ο ίδιος έναν αριθμό εισιτηρίων για να υποστηριχθεί ο Σύλλογος, ο καθαρότερος δρόμος νομικά για να είναι όλα εντάξει και καθαρά. Με σεβασμό στις αντιρρήσεις από άλλες οικογένειες, είμαι ταυτόχρονα απολύτως σίγουρος πως, αν η συναυλία βοηθήσει σε κάποια πιθανή δικαίωση, θα δικαιωθούν κι εκείνοι και όλη η μελλοντική κοινωνία, που δικαιούται και ασφάλεια και λογοδοσία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα