Χαμός για τους Coldplay στο ΟΑΚΑ – Ο χαιρετισμός του Μάρτιν στα ελληνικά

Διαβάζεται σε 4'
coldplay
NEWS 24/7

Στη σκηνή του κατάμεστου ΟΑΚΑ οι Coldplay. Λάτρεις του συγκροτήματος από όλο τον κόσμο τους αποθεώνουν. Το ΝΕWS 24/7 στο υπερθέαμα του καλοκαιριού.

Αποθεώθηκαν στην σκηνή του κατάμεστου ΟΑΚΑ οι Coldplay οι οποίοι εμφανίστηκαν λίγο μετά τις 21:30, όπως ήταν προγραμματισμένο. Η μεγάλη στιγμή για το απόλυτο συναυλιακό γεγονός του καλοκαιριού έφτασε και πλήθος από όλο τον κόσμο “ενώνεται” υπό τους ήχους του συγκροτήματος.

Από τη συναυλία τους στο OAKA στις 8/6 NEWS 24/7

Κατά την έναρξη της συναυλίας, ο Frontman των Coldplay, Κρις Μάρτιν απευθύνθηκε στο κοινό στα ελληνικά. Συγκεκριμένα, είπε “καλησπέρα σας, ευχαριστούμε πολύ που είμαστε εδώ, είμαστε ευγνώμονες”.

Από τη συναυλία τους στο OAKA στις 8/6 NEWS 24/7

NEWS 24/7

Το σόου των Coldplay λέγεται “Music of the Spheres” και είναι μία υπερπαραγωγή που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για δεύτερη χρονιά.

Coldplay OAKA

Πριν την εμφάνιση του συγκροτήματος το κοινό σχημάτιζε “κύμα” στις κερκίδες απολαμβάνοντας τους ήχους της Αντωνίας Καούρη και έπειτα της Μaisie Ρeters, οι οποίες υποστήριξαν την έναρξη της συναυλίας. Ανάμεσα στο κοινό βρίσκεται και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος έφθασε στο ΟΑΚΑ λίγο μετά τις 19:00.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του NEWS 24/7 από το ΟΑΚΑ, τη σκηνή πλαισιώνουν δύο μεγάλες γιγαντοοθόνες στις οποίες είχε εμφανιστεί μήνυμα “αναζήτησης εθελοντών” για την φόρτιση των ενεργειακών ποδηλάτων. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση ανέφερε “χρειαζόμαστε 100 εθελοντές για να φορτίσουν τις ενεργειακές πλατφόρμες και τα ενεργειακά ποδήλατα”. 

Υπενθυμίζεται ότι στις συναυλίες των Coldplay χρησιμοποιούνται ειδικές πίστες χορού που παράγουν ηλεκτρισμό μέσω του κοινού που πηδά πάνω-κάτω σε ειδικά προσαρμοσμένα πλακάκια. Κατά τη διάρκεια του σόου, οι θαυμαστές ενθαρρύνονται επίσης να χρησιμοποιούν ηλεκτρικά ποδήλατα, τα οποία, μαζί με τις ηλιακές εγκαταστάσεις και τις πίστες χορού, φορτίζουν μικρότερες περιοχές σκηνής κατά τη διάρκεια των συναυλιών, καθώς και σταθμούς φόρτισης τηλεφώνου, φορητού υπολογιστή και εργαλείων για το προσωπικό.

Η παγκόσμια περιοδεία “Music of the Spheres”, που ξεκίνησε το 2022, είχε στόχο να μειώσει τις εκπομπές άνθρακα από την παραγωγή σόου, τις μεταφορές, τα ταξίδια μπάντας και πληρώματος κατά «τουλάχιστον 50%». Δύο χρόνια αργότερα, το συγκρότημα λέει ότι έχει ξεπεράσει αυτόν τον αριθμό – με τη βοήθεια των θαυμαστών του.

Εν αναμονή της εμφάνισης του συγκροτήματος, στις γιγαντοοθόνες προβάλλονται και μηνύματα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Στιγμές πριν το συγκρότημα ξεσηκώσει το ΟΑΚΑ, δύο άτομα εκ της διοργάνωσης καλωσόρισαν το κοινό και στη συνέχεια προβλήθηκε ένα βίντεο για το περιβάλλον.

H ανάρτηση των Coldplay για τη συναυλία με Αρχιμήδη και Οδύσσεια

Σε ανάρτηση που πραγματοποίησε το συγκρότημα πριν την έναρξη της συναυλίας γράφει: «Δεν είμαι σίγουρος ότι ο ίδιος ο Αρχιμήδης θα μπορούσε να εξηγήσει πώς μας πήρε τόσο πολύ καιρό να φτάσουμε στην Ελλάδα… αλλά η άφιξη στην Αθήνα έκανε την οδύσσεια πολύ πιο γλυκιά. Ανυπομονούμε να παίξουμε απόψε στο πανέμορφο Ολυμπιακό Στάδιο».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα