Γερμανός στο Ραδιόφωνο 24/7: Δεν υπάρχει μουσική και τραγούδι χωρίς έρωτα

Γερμανός στο Ραδιόφωνο 24/7: Δεν υπάρχει μουσική και τραγούδι χωρίς έρωτα

Ο τραγουδοποιός βρέθηκε καλεσμένος του Ηλία Μπενέτου και της εκπομπής Ένα Μύθο Θα Σας Πω και μόλησε για την αρχή της καριέρα του πλάι στο Διονύση Σαββόπουλο και την ημέρα που χτύπησε την πόρτα της Lyra

Ιστορίες από τη μακρά του πορεία στον κόσμο της μουσικής μοιράστηκε με τους ακροατές του Ραδιοφώνου 24/7 ο Βαγγέλης Γερμανός, καλεσμένος της εκπομπής ‘Ένα Μύθο Θα Σας Πω’ με τον Ηλία Μπενέτο.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός περιέγραψε πως ξεκίνησε το περιπετειώδες, καλλιτεχνικό του ταξίδι. Αρχές της δεκαετίας του ΄70 τον βρίσκουν να παίζει μουσική μαζί με ένα φίλο του στο κλαμπ «Moments», πίσω από το Χίλτον. Την ίδια εποχή, ο Διονύσης Σαββόπουλος αναζητά μουσικούς που να παίζουν αμερικανικες μπαλάντες. Άκουσε το νεαρό κιθαρίστα, του άρεσε και του πρότεινε συνεργασία. Ο Γερμανός όμως ήθελε να παίζει κι 1 – 2 δικά του κομμάτια στην αρχή της βραδιάς. Ο Σαββόπουλος δέχτηκε και δύο σεζόν κύλησαν έτσι. Έτκοτε, Σαββόπουλος και Γερμανός χάθηκαν.

10 χρόνια μετά, ο Γερμανός περιέφερε τα τραγούδια του από δισκογραφική σε δισκογραφική, μέχρι που χτύπησε και την πόρτα της Lyra. Εκεί βρήκε το Σαββόπουλο ως παραγωγό και η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Βαγγέλη Γερμανού, «Τα Μπαράκια» πήρε σάρκα και οστά και ξεκίνησε η περιπέτεια του τροβαδούρου στο χώρο της μουσικής, με μότο του «Δεν υπάρχει μουσική και τραγούδι χωρίς έρωτα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα