Γιάννης Αγγελάκας και 100°C “έχουν κέφια” σε δύο άχαστες συναυλίες

Γιάννης Αγγελάκας και 100°C “έχουν κέφια” σε δύο άχαστες συναυλίες
Ο Γιάννης Αγγελάκας, μαζί με τους 100°C ALEXANDROS ARCHODIS

Ο Γιάννης Αγγελάκας, μαζί με τους 100°C, έρχονται για πρώτη φορά στο Piraeus Club Academy!

Οι εμφανίσεις του Γιάννη Αγγελάκα με τους 100°C, μοιάζουν περισσότερο με γιορτή παρά με συναυλία. Όλοι τους δημιουργικοί, ανατρεπτικοί και κυρίως ανήσυχοι, μας παρασύρουν σε ένα ταξίδι που ξεκινά από τις Τρύπες και έχει τελευταίο σταθμό τον δίσκο “Έχω κέφια” που κυκλοφόρησε το 2022.

Λίγους μήνες μετά από μία απόλυτα επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία, με αποκορύφωμα την αποθεωτική εμφάνισή τους στο Release Athens, θα ανταμώσουμε ξανά για ακόμα δυο βραδιές που θα μας μείνουν αξέχαστες. Ο Γιάννης Αγγελάκας μαζί με τους 100°C έρχονται στο Piraeus Club Academy στις 14 και τις 15 Μαρτίου.

Τους 100°C αποτελούν οι: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, Ηλίας Μπαγλάνης στα πλήκτρα, Αλέξανδρος Κόντζογλου στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Μιχάλης Καρανίκος στο τρομπόνι. Την επιμέλεια του ήχου έχουν ο Γιώργος Ταχτσίδης και ο Μίμης Κωνσταντινίδης.

Τι είχε αναφέρει ο Γιάννης Αγγελάκας για το “Έχω κέφια”;

“Και πως αλλιώς θα μπορούσα να ονομάσω έναν δίσκο που η ηχογράφησή του ξεκίνησε λίγο πριν την πανδημία και τις εύφορες καραντίνες της και ολοκληρώθηκε λίγο πριν την ρώσικη εισβολή στην Ουκρανία και με μια ακόμα πυρηνική απειλή να πλανιέται χαρμόσυνη πάνω απ’ τα κεφάλια μας;

Και τέλος πάντων εγώ κι οι συνεργάτες μου, σαν χαρούμενοι, περήφανοι πολίτες αυτής της αξιοσέβαστης, ελεύθερης, πλούσιας και δίκαιης χώρας που χαίρει άκρας ψυχικής υγείας και κοινωνικής ειρήνης, πως αλλιώς θα μπορούσαμε να ονομάσουμε τον δίσκο μας; Την ευγνωμοσύνη μας για όλα αυτά τραγουδάμε…
Καλή σας διασκέδαση.”

Πληροφορίες Εισιτηρίων

Προπώληση – Όρθιοι: 15 ευρώ / VIP – Εξώστης (καθήμενοι): 20 ευρώ

Σημεία Προπώλησης: Ηλεκτρονικά: viva.gr & hunteragency.gr, Τηλεφωνικά: 11876, Σε όλα τα Viva Spots (Καταστήματα Nova, Public, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Yoleni’s). Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε.

Ανακάλυψε την απαράμιλλη γεύση του. Ένας πραγματικά αυθεντικός ιταλικός espresso. O espresso που θα επιλέξεις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα