Γιατί οι Radiohead έσβησαν τα ίχνη τους από το διαδίκτυο;

Γιατί οι Radiohead έσβησαν τα ίχνη τους από το διαδίκτυο;

Τι κρύβεται πίσω από την απόπειρα εξαφάνισης από τον κόσμο του διαδικτύου του διάσημου συγκροτήματος; Η απάντηση στο γρίφο δίνεται εδώ (vid)

Χαμός στο διαδίκτυο και μεταξύ των εκατομμυρίων θαυμαστών των Radiohead από το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν οι φίλοι του γκρουπ παρατήρησαν πως αυτό ξεκίνησε να ξεθωριάζει από το διαδίκτυο. Ώρα με την ώρα, κάθε πληροφορία από το επίσημο site τους εξαφανίστηκε, αφήνοντας μια απλή λευκή σελίδα, ενώ χάνονταν ένα, ένα και τα post του συγκροτήματος σε facebook, instagram, twitter και Google+.

Την απόσυρση του ψηφιακού τους αποτυπώματος, ακολούθησε ένα μήνυμα σε αρκετούς από τους φαν τους, με το σήμα του συγκροτήματος και το μήνυμα: “Τραγούδησε το τραγούδι της δεκάρας που λέει “Κάψε τη μάγισσα” το πρωί της Πρωτομαγιάς. Ο αργός θάνατος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σταμάτησε με μικρά δείγματα ενός πρώτου δείγματος από τη νέα δουλειά τους, με τίτλο “Burn The Witch” σε ένα animation βίντεο.

Όλα αυτά, μέχρι σήμερα, όταν και όλα επανήλθαν στην κανονικότητα και οι Radiohead ανέβασαν σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το νέο τους τραγούδι Burn The With.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα