GNTM 3: Γύπας και Ρασέλ έβγαλαν βίντεο κλιπ με συμμετοχή “βόμβα”

GNTM 3: Γύπας και Ρασέλ έβγαλαν βίντεο κλιπ με συμμετοχή “βόμβα”
Γύπας & Ρασέλ - Παραμύθια youtube

Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Ο Γύπας και η Ρασέλ κυκλοφόρησαν βίντεο κλιπ για το νέο τους κομμάτι "Παραμύθια", με μια συμμετοχή "έκπληξη".

Ήταν πριν λίγες μόλις μέρες που “έσκασε” το κομμάτι της χρονιάς, όταν ο Δημοσθένης aka Γύπας και η Ρασέλ κυκλοφόρησαν μαζί τραγούδι.

Φυσικά αυτή η συνεργασία δεν μας έκανε καθόλου εντύπωση, αφού απ’ τη μια ο Δημοσθένης, δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε εντυπωσιάσει τους κριτές με τις ρίμες του, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ριάλιτι μοντέλων του Star και από την άλλη η Ρασέλ, που ήταν και συμμαθήτρια με τη Μέγκι Ντρίο, κυκλοφόρησε το 2016 ένα κομμάτι με τίτλο “Καυτά Φιλιά”, προϊδεάζοντάς μας για την “καυτή” συνέχεια.

Οι πρώην παίκτες του “GNTM 3”, που οι φήμες τους θέλουν να είναι ζευγάρι, κυκλοφόρησαν πριν λίγες ημέρες, λοιπόν, το πρώτο τους τραγούδι, με τίτλο “Παραμύθια” και σήμερα κυκλοφόρησαν και το πολυαναμενόμενο (#not) βίντεο κλιπ..

Η μεγάλη έκπληξη εδώ είναι η συμμετοχή της Ίριδας στο βίντεο κλιπ σε ρόλο “έκπληξη”. Η πρώην παίκτρια του GNTM 3, αποδέχτηκε την μεγάλη πρόταση, δημιουργώντας μαζί με τον Γύπα και τη Ρασέλ ένα αχτύπητο τρίο. Απολαύστε!

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα