Η ανατριχιαστική και ακυκλοφόρητη διασκευή του Kurt Cobain στο ‘And I Love Her’ των Beatles

Η ανατριχιαστική και ακυκλοφόρητη διασκευή του Kurt Cobain στο ‘And I Love Her’ των Beatles

Διέρρευσε στο διαδίκτυο η ακυκλοφόρητη εκτέλεση του 'And I Love Her' των Beatles από τον Kurt Cobain (Vid)

Ο σκηνοθέτης Brett Morgen είχε την ευκαιρία να ψάξει τα αρχεία του Kurt Cobain και να ακούσει όλες τις αυτοσχέδιες ηχογραφήσεις του σε κασέτες που δεν έχουν έρθει μέχρι σήμερα στη δημοσιότητα.

Η έρευνα του Morgen παρουσιάζεται στο ντοκιμαντέρ Kurt Cobain: Montage of Heck που θα αφηγείται τη ζωή του ηγέτη των Nirvana.

Στο ντοκιμαντέρ θα ακούγονται αρκετές “σπιτικές” ηχογραφήσεις του Cobain, ανάμεσα τους και η διασκευή του στο ‘And I Love Her’ των Beatles.

Η εκτέλεση αυτή διέρρευσε στο διαδίκτυο και μπορείτε να την ακούσετε παρακάτω:

Σε παλαιότερη συνέντευξη του, ο τότε τραγουδιστής των κραταιών Nirvana είχε πει: “Μου αρέσουν οι Beatles αλλά ποτέ δεν συμπάθησα τον Paul McCartney”.

Ο Morgen δήλωσε πως δεν γνωρίζει από ποιον και πώς έγινε η διαρροή του κομματιού, είπε όμως στο Rolling Stone:

“Κανείς, ούτε καν η γυναίκα του δεν έχει ακούσει αυτή την ανατριχιαστική εκτέλεση. Τη βρήκα σε μια κασέτα, εντελώς τυχαία. Και μιλάμε για ένα τραγούδι του Paul, κάτι που διαλύει τον μύθο ότι ο Kurt στην πραγματικότητα τον μισούσε”.

Στο Montage of Heck θα προβάλλονται ακυκλοφόρητα πλάνα από την καθημερινή ζωή του Cobain στο σπίτι του, με το παιδί του και τους φίλους του αλλά και σκηνές από live των Nirvana που κανείς δεν έχει δει μέχρι σήμερα.

Η ταινία προβλήθηκε για λίγους και εκλεκτούς στο Sundance Film Festival και θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στις 24 Απριλίου, ενώ θα προβληθεί και από το HBO στις 4 Μαΐου.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η διαρροή του ‘And I Love Her’, μόνο κακό δεν κάνει για το “χτίσιμο” της φήμης της ταινίας του Morgen.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα