Η Ελένη Φουρέιρα στη σκηνή της Eurovision – Το μήνυμά της στη Μαρίνα Σάττι

Διαβάζεται σε 2'
foureira
Ελένη Φουρέιρα Instagram@foureira

Η εμφάνιση έκπληξη της Ελένης Φουρέιρα στη Eurovision 2024 για ένα φαντασμαγορικό σόου. Οι ευχές στη Μαρίνα Σάττι.

Στο Μάλμε της Σουηδίας βρίσκεται η Ελένη Φουρέιρα, όπου συνάντησε την Μαρίνα Σάττι, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision με το “Ζάρι” και της ευχήθηκε “καλή επιτυχία”.

“Είναι φοβερή, είναι τρομερή, είναι η Μαρίνα που αγαπάμε, θα σκίσει, δεν χρειάζεται καν να της δώσω εγώ καλή επιτυχία” είπε.

Η διάσημη τραγουδίστρια, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, θα βρεθεί φέτος στον Πρώτο Ημιτελικό του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, το βράδυ της Τρίτης 7 Μαΐου, όπου μαζί με δύο ακόμα ‘θρύλους’ του διαγωνισμού θα ‘ανοίξουν’ το εκθαμβωτικό -όπως όλα δείχνουν- σόου.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Φουρέιρα, ο Eric Saade και η Chanel επιλέχθηκαν από το SVT για το εναρκτήριο σόου του Α’ Ημιτελικού με τίτλο “United By Music”.

Οι εν λόγω τραγουδιστές θα ερμηνεύσουν τις εμβληματικές συμμετοχές τους στη Eurovision, συνοδευόμενοι από 24 χορευτές.

Υπενθυμίζεται πως η Ελένη Φουρέιρα είχε εκπροσωπήσει την Κύπρο το 2018 με το αξέχαστο “Fuego”, με το οποίο μάλιστα κατάφερε να κερδίσει τη 2η θέση του ευρωπαϊκού διαγωνισμού.

Ο Eric Saade εκπροσώπησε το 2011 τη Σουηδία με το τραγούδι “Popular”, με το οποίο κατέκτησε την 3η θέση του διαγωνισμού.

Και η Chanel Terrero διαγωνίστηκε για την Ισπανία στην Eurovision 2022 με το “SloMo”, το οποίο γρήγορα έγινε επιτυχία, κατακτώντας την 3η θέση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα