Η γάτα της Τέιλορ Σουίφτ είναι πιο πλούσια από όλους μας

Η γάτα της Τέιλορ Σουίφτ είναι πιο πλούσια από όλους μας
Η Τέιλορ Σουίφτ με την αγαπημένη της γάτα Evan Agostini/Invision/AP // Instagram Taylor Swift

Η αξιολάτρευτη γάτα της Τέιλορ Σουίφτ απέκτησε την... περιουσία της πρωταγωνιστώντας μαζί με την σούπερ σταρ-ιδιοκτήτριά της σε πολλά μουσικά βίντεο, ενώ έχει δημιουργήσει και τη δική της σειρά προϊόντων.

Η Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) δεν θα βάλει (ποτέ) τη γάτα της να κλαίει, καθότι μιλάμε για ένα κατοικίδιο που φιγουράρει στη λίστα με τα πιο πλούσια του κόσμου. Η γάτα της ποπ σταρ λέγεται “Ολίβια Μπένσον” και βρίσκεται στο νούμερο τρία στη λίστα με τα πλουσιότερα κατοικίδια στο κόσμο – με καθαρή αξία 97 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα AllAboutCats.com η λίστα διαμορφώθηκε από τα κέρδη που έχουν μέσω των λογαριασμών τους στο Instagram από δημοσιεύσεις, περισσότεροι ακόλουθοι, και likes με εξαίρεση την γάτα της 33χρονης ποπ σταρ, Τέιλορ Σουίφτ.

Η αξιολάτρευτη σκωτσέζικη φολντ ‘Ολίβια’, απέκτησε την περιουσία της πρωταγωνιστώντας μαζί με την σούπερ σταρ-ιδιοκτήτρια της σε πολλά μουσικά βίντεο, έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά προϊόντων και έχει κάνει διαφημιστικά μεγάλου προϋπολογισμού” εξηγεί η ιστοσελίδα προσθέτοντας ότι δεν έχει δικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Ολίβια πήρε το όνομά της από τον γυναικείο χαρακτήρα της σειράς “Law & Order: Special Victims Unit”, ρόλο που παίζει η ηθοποιός Mariska Hargitay.

Εδώ ο κόσμος χάνεται… αλλά κάποια ζωάκια κάνουν θραύση λόγω των social media.Το πλουσιότερο κατοικίδιο στον κόσμο, είναι ο γερμανικός ποιμενικός “Gunther VI”, με καθαρή αξία $ 500 εκατομμύρια ενώ τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει η γάτα “Nala” με 100 εκατομμύρια δολάρια και 4,4 εκατομμύρια φιλόζωους να την ακολουθούν στο instagram. H Nala βρίσκεται εδώ και καιρό στο βιβλίο Γκίνες, αν και το ξεκίνημά της ήταν σε καταφύγιο ζώων.

Μιλώντας για διάσημες γάτες, δύο περιπτώσεις έρχονται αυτόματα στο νου. Ο ροκ θρύλος Φρέντι Μέρκιουρι και ο διάσημος σχεδιαστής Καρλ Λάγκερφελντ. Ο frontman των Queen είχε εμμονή με τις γάτες του, και συχνά τηλεφωνούσε στο σπίτι του όταν βρισκόταν σε περιοδεία για να μιλήσει (να… γουργουρίσει πιο σωστά) με τις αγάπες του – τις οποίες αποκαλούσε “η οικογένειά μου”.

Η Choupette, η γάτα του Λάγκερφελντ έγινε διάσημη (μέχρι και οι Times της αφιέρωσαν άρθρο) όταν ο σχεδιαστής της άφησε κληρονομία πάνω από 190 εκατομμύρια δολάρια.

Aκολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα