Η Μόνικα στην εκπομπή ‘Πεζοί στον Αέρα’ στο Ραδιόφωνο 24/7

Η Μόνικα στην εκπομπή ‘Πεζοί στον Αέρα’ στο Ραδιόφωνο 24/7

Η δημοφιλής τραγουδοποιός δίνει μια εφ' όλης ύλης συνέντευξη στο Ραδιόφωνο 24/7. Συντονιστείτε σήμερα στις 17:00 στην εκπομπή "Πεζοί στον Αέρα"

Η Μόνικα, το κορίτσι με την ιδιαίτερη χροιά και το αυτοδίδακτο ταλέντο στη μουσική είναι σήμερα προσκεκλημένη στο στούντιο του Ραδιοφώνου 24/7  για την εκπομπή ” Πεζοί στον Αέρα” με την Ιωάννα Κλεφτόγιαννη και τη Φωτεινή Λαμπρίδη (17.00 με 18.00)

Η Μόνικα  (Χριστοδούλου) είναι αυτοδίδακτη στο τραγούδι, στο πιάνο, στην κιθάρα, στο σαξόφωνο, στο ακορντεόν και στα τύμπανα. Έκανε τα πρώτα της βήματα στην μπάντα Serpentine του αδερφού της και έγινε δημοφιλής με το που ανέβασε το 2006 στο MySpace το πρώτο προσωπικό της demo, που οδήγησε στην ανακάλυψή της από την ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία Archangel Music.Το πρώτο άλμπουμ της “Avatar” κυκλοφόρησε το 2008 και το δεύτερο “Exit” ακολούθησε το 2010. Και τα δύο άλμπουμ έγιναν πλατινένια.

Έχει δώσει πολλές sold out συναυλίες σε σημαντικούς χώρους όπως το μικρό θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, το Θέατρο Βράχων, το Θέατρο Λυκαβηττού, καθώς και το ARK Festival της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για δύο συνεχόμενες χρονιές.

Δείτε ζωντανή εικόνα από το στούντιο του Ραδιοφώνου 24/7:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα