Η Βίκυ Λέανδρος απαντά για το εξώδικο του πατέρα της – “Έγινε λάθος”

Διαβάζεται σε 2'
Βίκυ Λέανδρος
Βίκυ Λέανδρος ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΧΟΝΤΙΔΗΣ/PAPADAKIS PRESS

Δηλώσεις για το εξώδικο που κατέθεσε ο Λεό Λέανδρος, απαγορεύοντάς της να ερμηνεύσει τα τραγούδια του στη συναυλία της, έκανε η Βίκυ Λέανδρος. Τι είπε.

Την δική της απάντηση για την εξώδικη δήλωση που κατέθεσε ο πατέρας της εναντίον της, για τη συναυλία της “Η ζωή είναι ωραία” στις 6 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, έδωσε η Βίκυ Λέανδρος.

Όπως αναφέρεται στη δημόσια δήλωση του Λεό Λέανδρος, το εξώδικο απαγορεύει στη Βίκυ Λέανδρος να ερμηνεύσει τα τραγούδια που έχει δημιουργήσει ή συνδημιουργήσει ο γνωστός συνθέτης στην επερχόμενη συναυλία της.

Ο ίδιος κάνει λόγο για “ηχηρή” παράλειψη αναφοράς του ονόματός του σε μία συναυλία που προωθήθηκε με τις “μεγαλύτερες επιτυχίες” της Βίκυς Λέανδρος, κάτι που όπως αναφέρει “υποβαθμίζει και απομειώνει τόσο έμενα ως συνθέτη και δημιουργό, όσο και τα έργα μου, προσβάλλοντας έτσι τα δικαιώματα και την προσωπικότητά μου“.

Η διεθνούς φήμης ερμηνεύτρια μίλησε στο περιοδικό Hello και τον δημοσιογράφο Βασίλη Τσαρτσάνη, σχολιάζοντας το εξώδικο του πατέρα της και υπογραμμίζοντας πως από λάθος δεν αναφέρθηκε το όνομά του.

Συγκεκριμένα, η Βίκυ Λέανδρος δήλωσε στο περιοδικό:

“Το εξώδικο δεν αφορούσε εμένα αλλά την εταιρεία που διοργανώνει τη συναυλία. Από λάθος δεν ανέφεραν το όνομά του και το άλλαξαν βεβαίως αμέσως μόλις το είδαν και για μένα βέβαια είναι κάτι φυσικό να αναφέρω τον πατέρα μου στις συναυλίες μου, γιατί είναι μέρος της προσωπικής και επαγγελματικής μου ζωή. Από τη δική μου πλευρά οι σχέσεις είναι καλές. Ο πατέρας μου είναι μέσα στην καρδιά μου και εκεί θα μείνει, γιατί και με μεγάλωσε και μου έγραψε τα ωραιότερα τραγούδια του κόσμου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα