Η Χριστίνα Μάνη στο Sunset Prelude παίζει πιάνο μέσα στη θάλασσα

Διαβάζεται σε 2'
Η Χριστίνα Μάνη
Η Χριστίνα Μάνη

Η Χριστίνα Μάνη ξεκίνησε τις σπουδές της στη μουσική από την ηλικία των τεσσάρων ετών και είχε πάντα πάθος να μοιράζεται τη μουσική με άλλους ανθρώπους- Ακούστε το νέο της κομμάτι

Η Χριστίνα Μάνη, παρουσιάζει το Sunset Prelude, ένα ορχηστρικό κομμάτι για πιάνο και έγχορδα εμπνευσμένο από τα μαγικά χρώματα του δειλινού.  Η πιανίστα και συνθέτης σύγχρονης ορχηστρικής μουσικής, αν στο Crescent Heights, το προηγούμενο κομμάτι της αποτύπωσε τη σύγκρουση με το κατεστημένο, τις τάσεις φυγής και τα έντονα αντικρουόμενα συναισθήματα, στο νέο αυτό κομμάτι εξερευνεί τις εκφάνσεις της αγάπης σε αρμονία με τη φύση παίζοντας πιάνο στη θάλασσα.

Η Χριστίνα Μάνη ξεκίνησε τις σπουδές της στη μουσική από την ηλικία των τεσσάρων ετών και είχε πάντα πάθος να μοιράζεται τη μουσική με άλλους ανθρώπους. Σπούδασε μουσική και θέατρο στην περίφημη Ακαδημία Μουσικής και Δραματικών Τεχνών του Λονδίνου (LAMDA). Έζησε για χρόνια στο Λος Αντζελες όπου και συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις και σε κινηματογραφικές ταινίες. Πρόσφατα βραβεύτηκε στο French Film Festival των Καννών με το βραβείο “Best Experimental Film” αλλά η έκφραση μέσω της μουσικής υπερίσχυσε.

Eνορχήστρωση, παραγωγή: Χρήστος Ξενάκης
Φωνητικά: Καλλιόπη Μητροπούλου, Δωτεινή Κώστοπούλου

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα