Κανείς δεν ξέρει ποιος θα δώσει τις προσκλήσεις για τους Foo Fighters στο Ηρώδειο

Κανείς δεν ξέρει ποιος θα δώσει τις προσκλήσεις για τους Foo Fighters στο Ηρώδειο
Dave Grohl, of Foo Fighters, performs "Honey Bee" at the MusiCares Person of the Year tribute honoring Tom Petty at the Los Angeles Convention Center on Friday, Feb. 10, 2017. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP) Chris Pizzello/Invision/AP

Ο δήμος Αθηναίων δεν θα διανείμει προσκλήσεις για τους Foo Fighters σύμφωνα με ανακοίνωση του

Οι Foo Fighters όπως είναι ήδη γνωστό, θα παίξουν στο Ηρώδειο στις 10 Ιουλίου 2017 σε μια διαφορετική συναυλία. Αρχικά είχε γνωστοποιηθεί πως όλοι οι τυχεροί που θα τους δουν θα βρεθούν εκεί μόνο με προσκλήσεις που θα δοθούν σε φορείς.

Στη συνέχεια, διέρρευσε πως θα υπάρξουν και περιορισμένα εισιτήρια και τώρα, ο δήμος Αθηναίων, με επίσημη ανακοίνωση του, διευκρινίζει πως δεν είναι εκείνος ο αρμόδιος φορέας που θα διανείμει τις “μαγικές” προσκλήσεις.

Το μόνο δεδομένο είναι ότι το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο έδωσε το “πράσινο φως” για την προσωρινή παραχώρηση χρήσης του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού για την πραγματοποίηση συναυλίας του διάσημου συγκροτήματος στις 10 Ιουλίου 2017, αλλά και στην κινηματογράφηση-βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης, που θα χρησιμοποιηθεί στο πλαίσιο γνωστής αμερικανικής ταξιδιωτικής εκπομπής.

Το βίντεο θα προβληθεί από το αμερικανικό δίκτυο PBS/USA στο πλαίσιο της ταξιδιωτικής εκπομπής Landmarks Live in Concert που παρουσιάζει ο ντράμερ των Red Hot Chili Peppers Chad Smith, ενώ την ημέρα της συναυλίας θα γίνει ζωντανή αναμετάδοση τριών τραγουδιών με live streaming διάρκειας περίπου 10 λεπτών.

Όσο για τις προσκλήσεις και τα εισιτήρια, όπως καταλαβαίνετε, περιμένουμε ακόμη την επίσημη ανακοίνωση/ενημέρωση.

Η ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων όπως αναρτήθηκε στο cityofathens.gr:

“Ο δήμος Αθηναίων καλωσορίζει τη συναυλία του συγκροτήματος  «Foo Fighters» που προγραμματίζεται στο Ηρώδειο για τις 10 Ιουλίου, καθώς είναι ένα ακόμη καλλιτεχνικό γεγονός που ενισχύει τη διεθνή εικόνα της Αθήνας.

Λόγω της σύγχυσης που έχει προκληθεί από δημοσιεύματα, ο δήμος Αθηναίων διευκρινίζει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στη διάθεση και διανομή προσκλήσεων ή εισιτηρίων”.

Παρακάτω, ο χρήστης Dylankobe24 του Youtube ακολούθησε την μπάντα σε όλο το live της που δόθηκε στο Frome της Βρετανίας, τον περασμένο Φεβρουάριο:

Φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα