Lady Gaga: Ακύρωσε την ευρωπαϊκή της περιοδεία λόγω ιατρικού προβλήματος

Lady Gaga: Ακύρωσε την ευρωπαϊκή της περιοδεία λόγω ιατρικού προβλήματος
FILE - In this Feb. 12, 2017 file photo, Lady Gaga performs "Moth Into Flame" at the 59th annual Grammy Awards in Los Angeles. Whether its at a bar or baseball park, Lady Gaga said shes going to give every performance her all. The pop star will launch a summer tour with stops at arenas and stadiums across the globe, and shes also returning to the Dive Bar Tour with Bud Light to perform a show in Las Vegas on July 13. (Photo by Matt Sayles/Invision/AP, File) Matt Sayles/Invision/AP

Με μια ανάρτηση στα social media η διάσημη τραγουδίστρια ανακοίνωσε, πως ακυρώνει την περιοδεία της

Την ακύρωση της προσεχούς περιοδείας της στην Ευρώπη ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής της στο Instagram η διάσημη τραγουδίστρια Lady Gaga.

Η ποπ σταρ, που την περασμένη εβδομάδα είχε ανακοινώσει την ακύρωση της συναυλίας της στο Ρίο ντε Τζανέιρο, καθώς είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο με «δυνατούς πόνους», παραδέχτηκε δημόσια πως «χρειάζεται ιατρική βοήθεια» και δεν μπορεί να συνεχίσει.

Στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Lady Gaga ανέβασε ένα μήνυμα που απευθύνεται στους θαυμαστές της και τους ενημερώνει για την ακύρωση των εμφανίσεών της.  Η ανάρτηση συνοδεύεται από μια φωτογραφία που δείχνει τα χέρια της ενώ προσεύχεται κρατώντας ένα ροζάριο.

 

«Ήμουν πάντα ειλικρινής για τα σωματικά και ψυχικά μου προβλήματα» γράφει η Lady Gaga και εξηγεί πως αυτήν τη φορά θα μιλήσει για την ιστορία της εις βάθος μόλις νιώσει έτοιμη», ώστε «να ενημερωθεί ο κόσμος, αλλά και να επεκταθεί η έρευνα για άλλους ανθρώπους που υποφέρουν όπως εγώ». Παράλληλα, τονίζει πως πραγματικά «υποφέρει» και πως το ιατρικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν είναι μια ψεύτικη δικαιολογία για να ξεφύγει από τις υποχρεώσεις της.

«Ανυπομονώ να κάνω πάλι περιοδεία, αλλά πρέπει να είμαι με τους γιατρούς μου τώρα για να μπορέσω να γίνω δυνατή και να δώσω παραστάσεις ξανά για εσάς για τα επόμενα 60 χρόνια και παραπάνω. Σας αγαπώ τόσο πολύ» καταλήγει.

( Φωτό: Matt Sayles/Invision/AP)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα