Lady Gaga: Μπορεί να μην είδε αλλά γεύτηκε τις Καρυάτιδες

Lady Gaga: Μπορεί να μην είδε αλλά γεύτηκε τις Καρυάτιδες

Η στιγμή για το μεγάλο ποπ καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιάς στην Αθήνα έφτασε. Το βράδυ η πολυαναμενόμενη συναυλία της Lady Gaga

Λίγες ώρες απομένουν για την “απογείωση” του ελληνικού κοινού από το φαντασμαγορικό σόου της εκκεντρικής Lady Gaga στο ΟΑΚΑ.

Η παγκόσμια περιοδεία της ” Lady Gaga artRAVE the ARTPOP ball“, στα πλαίσια της οποίας έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, γίνεται με αφορμή το πολλές φορές πλατινένιο νέο άλμπουμ της, “ARTPOP”, το οποίο ανέβηκε στο Νο 1 του Billboard 200 από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του.

Τα τραγούδια του, μαζί με παλαιότερες μεγάλες επιτυχίες της, θα εμπεριέχονται στο πρόγραμμα της συναυλίας, την οποία θα ανοίξει ο Άλεξ Καββαδίας.

Με ένα σόου μοναδικών προδιαγραφών, που συνδυάζει τη μουσική με τον χορό και τη μόδα, η Lady Gaga πρόκειται να παρασύρει το κοινό σε ένα πρωτόγνωρο πάρτι.

Η συναυλία θα αρχίσει στις 9, ενώ οι πόρτες του Σταδίου ΟΑΚΑ θα ανοίξουν στις 18:30.

Ενώ όλοι περιμένουν το φαντασμαγορικό σόου, η εκκεντρική Αμερικανίδα τραγουδίστρια συνεχίζει να ενημερώνει μέσα από τα social media τα εκατομμύρια θαυμαστών της με φωτογραφίες από την παραμονή της στην Ελλάδα.

Μετά τις γυμνές της στιγμές στη βασιλική σουίτα του Μεγάλη Βρετανία που μοιράστηκε με τα “little monsters”, η Lady Gaga μοιράστηκε και την εμπειρία της από τις διάσημες Καρυάτιδες. 

Μπορεί να μην επισκέφτηκε την Ακρόπολη, αλλά οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου φρόντισαν να τις φέρουν σε επαφή με έναν γλυκό τρόπο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα