Liam Payne: Η πρώτη ανάρτηση της συντρόφου του μετά τον θάνατό του

Διαβάζεται σε 4'
Liam Payne: Η πρώτη ανάρτηση της συντρόφου του μετά τον θάνατό του
Liam Payne και Kate Cassidy AP Photo Vianney Le Caer

Μια λιτή ανάρτηση στο Instagram έκανε η σύντροφος του Liam Payne, η οποία βρισκόταν μαζί του στην Αργεντινή.

“Μουδιασμένη” παραμένει η μουσική βιομηχανία και όχι μόνο από την είδηση θανάτου του Liam Payne, του πρώην τραγουδιστή των One Direction, ο οποίος έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στην Αργεντινή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας του Μπουένος Άιρες, ο Payne έπεσε από τον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου Casa Sur, το οποίο βρίσκεται στην κοσμοπολίτικη γειτονιά Παλέρμο της πρωτεύουσας της Αργεντινής, έχοντας «εξαιρετικά σοβαρά τραύματα». Οι ιατροί που έσπευσαν στο σημείο επιβεβαίωσαν τον θάνατό του.

Τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που διενεργήθηκε, ο Liam Payne πέθανε από πολλαπλές κακώσεις και εσωτερική και εξωτερική αιμορραγίατην οποία προκάλεσε μια πτώση.

Συντετριμμένη είναι η σύντροφος του τραγουδιστή, Kate Cassidy, η οποία βρισκόταν μαζί του τις τελευταίες ημέρες στην Αργεντινή.

Σε ανάρτησή του στο Instagram, το μοντέλο δήλωσε ότι ήταν “απόλυτα χαμένη” και ότι “τίποτα σχετικά με τις τελευταίες μέρες δεν έμοιαζε αληθινό”.

“Liam, άγγελέ μου. Είσαι τα πάντα. Θέλω να ξέρεις ότι σε αγάπησα άνευ όρων και ολοκληρωτικά. Θα συνεχίσω να σε αγαπώ για το υπόλοιπο της ζωής μου. Σε αγαπώ Liam”, έγραψε στην ανάρτησή της.

Οι “One Direction” αποχαιρετούν τον Liam Payne

Τα πρώην μέλη του συγκροτήματος “One Direction” δήλωσαν πως είναι «συντετριμμένοι» από τον θάνατο του Liam Payne.

Σε κοινή ανακοίνωση που υπογράφουν οι Louis Tomlinson, Zayn Malik, Niall Horan και Harry Styles,αναφέρουν: «Όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή και όλοι θα είναι σε θέση, θα ειπωθούν περισσότερα».

Ο γνωστός ποπ σταρ, ο οποίος έγινε διάσημος μέσα από το τηλεοπτικό σόου The X Factor το 2010, έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στην Αργεντινή, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Νωρίτερα, η οικογένεια του Payne δήλωσε «συντετριμμένη», αποχαιρετώντας τον ως μια «καλή, αστεία και γενναία ψυχή».

Οι πρώην συνάδελφοι του Liam Payne από το συγκρότημα One Direction ζήτησαν ιδιωτικότητα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, αναφέροντας σε δήλωσή τους: «Υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον όσο καλύτερα μπορούμε ως οικογένεια και ζητάμε σεβασμό και ιδιωτικότητα σε αυτές τις φρικτές στιγμές».

Ο Liam ήταν ένα από τα πέντε μέλη του συγκροτήματος, το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία από το 2010 και μετά. «Θα χρειαστούμε χρόνο για να θρηνήσουμε για την απώλεια του αδελφού μας, που αγαπήσαμε βαθιά» προσθέτοντας: «Θα μας λείψει αφάνταστα. Σε αγαπάμε, Liam».

Ο Harry Styles μοιράστηκε μια φωτογραφία του Liam στο Instagram, περιγράφοντάς τον ως κάποιον που «έζησε με την καρδιά του ανοιχτή». Αναφέρθηκε, επίσης, στις αναμνήσεις τους, λέγοντας πως «οι στιγμές που περάσαμε μαζί θα παραμείνουν πάντα από τις πιο αγαπημένες της ζωής μου».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @harrystyles

Ο Louis Tomlinson, επίσης πρώην μέλος της μπάντας, ευχαρίστησε τον Liam για το γεγονός ότι ήταν «ο αδελφός που πάντα ήθελα», και δεσμεύτηκε να βρίσκεται δίπλα στον γιο του Liam, Bear: «Θέλω να ξέρεις ότι αν ποτέ ο Bear με χρειαστεί, θα είμαι ο θείος που θα του διηγείται ιστορίες για το πόσο εκπληκτικός ήταν ο πατέρας του».

Ο Zayn Malik, που είχε αποχωρήσει από το συγκρότημα το 2015, μοιράστηκε μια συγκινητική φωτογραφία από την περίοδο που ήταν μαζί: «Έχασα έναν αδελφό όταν μας άφησες και δεν μπορώ να περιγράψω τι θα έδινα για να σου δώσω μια αγκαλιά για τελευταία φορά».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zayn Malik (@zayn)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα