Liam Payne: “Ο γιος μας δεν θα ξαναδεί τον πατέρα του” – Η πρώτη ανάρτηση της Cheryl

Διαβάζεται σε 3'
Cheryl και Liam Payne
Cheryl και Liam Payne AP Photo Vianney Le Caer

Με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Liam Payne με τον γιο της κι ένα μακροσκελές μήνυμα, η Cheryl έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο του τραγουδιστή.

Σοκαρισμένη παραμένει η μουσική βιομηχανία και όχι μόνο από την είδηση θανάτου του Liam Payne, του πρώην τραγουδιστή των One Direction, ο οποίος έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στην Αργεντινή.

Μερικά εικοσιτετράωρα μετά το τραγικό αυτό γεγονός, ο πατέρας τραγουδιστή, Jeff Payne, ταξίδεψε στο Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή για να οργανώσει τον επαναπατρισμό της σορού του 31χρονου γιου του. Εθεάθη να βγαίνει από το ξενοδοχείο CasaSur Palermo, όπου ο τραγουδιστής έχασε τη ζωή του.

Πριν μερικές ώρες, η πρώην σύντροφος και μητέρα του γιου του Liam Payne, Cheryl, έκανε την πρώτη της ανάρτηση και τοποθετήθηκε γι’ αυτό το τραγικό γεγονός. Περισσότερο όμως, βρήκε ευκαιρία για να εκφράσει δημόσια την ανησυχία της γύρω από όσα ακούγονται τόσο για τη μοιραία πτώση, όσο και για την ψυχική υγεία του τραγουδιστή καθώς, όπως είπε, είναι πράγματα που κάποια στιγμή “θα τα δει ο γιος τους”.

Η τραγουδίστρια έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, όπου δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της με τον Liam Payne και του γιου τους.

“Καθώς προσπαθώ να επεξεργαστώ αυτό το γεγονός που συντρίβει τη γη και να παλεύω με τη δική μου θλίψη σε αυτήν την απερίγραπτα επώδυνη στιγμή, θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όλους ευγενικά ότι έχουμε χάσει έναν άνθρωπο. Ο Liam δεν ήταν μόνο αστέρας της ποπ και διασημότητα, ήταν γιος, αδερφός, θείος, αγαπητός φίλος και πατέρας του 7χρονου γιου μας.

Ένας γιος που τώρα πρέπει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα ότι δεν θα ξαναδεί τον πατέρα του. Αυτό που ενοχλεί περισσότερο τη σκέψη μου είναι ότι μια μέρα ο Bear θα έχει πρόσβαση στις αποτρόπαιες αναφορές και την εκμετάλλευση των μέσων ενημέρωσης που έχουμε δει τις τελευταίες δύο ημέρες. Ραγίζει την καρδιά μου ακόμη περισσότερο που δεν μπορώ να τον προστατέψω από αυτό στο μέλλον του.

Σας ικετεύω να σκεφτείτε τι χρησιμεύουν ορισμένες από αυτές τις αναφορές, εκτός από το να προκαλέσουν περαιτέρω ζημιά σε όσους μένουν πίσω μαζεύοντας τα κομμάτια τους. Πριν αφήσετε σχόλια ή κάνετε βίντεο, αναρωτηθείτε αν θα θέλατε να τα διαβάσει το δικό σας παιδί ή η οικογένειά σας. Παρακαλώ, δώστε στον Liam τη λίγη αξιοπρέπεια που του έμεινε μετά το θάνατό του για να αναπαυθεί επιτέλους εν ειρήνη”, έγραψε η Cheryl στην ανάρτησή της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα