Liam Payne: Οι αναρτήσεις του τραγουδιστή πριν την πτώση από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου

Διαβάζεται σε 4'
Liam Payne
Liam Payne AP Photo Vianney Le Caer

Μια σειρά από αναρτήσεις στον λογαριασμό του στο Snapchat είχε κάνει ο Liam Payne πριν τη μοιραία πτώση από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου που του στέρησε τη ζωή.

Σοκ στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία και όχι μόνο προκάλεσε η είδηση θανάτου του Liam Payne, του πρώην τραγουδιστή των One Direction, ο οποίος έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στην Αργεντινή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας του Μπουένος Άιρες, ο Payne έπεσε από τον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου Casa Sur, το οποίο βρίσκεται στην κοσμοπολίτικη γειτονιά Παλέρμο της πρωτεύουσας της Αργεντινής, έχοντας «εξαιρετικά σοβαρά τραύματα». Οι ιατροί που έσπευσαν στο σημείο επιβεβαίωσαν τον θάνατό του.

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ της Αργεντινής, ο Payne βρισκόταν στο Μπουένος Άιρες για να παρακολουθήσει τη συναυλία του πρώην μέλους των One Direction, Niall Horan.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια εκτίμηση σχετικά με το τι προηγήθηκε της μοιραίας πτώσης του Liam Payne που προκάλεσε και τον ακαριαίο θάνατό του.

Ωστόσο, σε αναρτήσεις που έκανε στον λογαριασμό του στο Snapchat φαινόταν ευδιάθετος και να απολαμβάνει όμορφες στιγμές στην Αργεντινή με τη σύντροφό του, Katie Cassidy.

Από τις αναρτήσεις του Liam Payne στο Snapchat Printscreen/Snapchat
Από τις αναρτήσεις του Liam Payne στο Snapchat Printscreen/Snapchat

Μιλούσε για ιππασία, για πόλο, αλλά και για τη συνάντηση που είχε με το πρώην μέλος των One Direction, Niall Horan.

Χαρακτηριστικό όμως είναι ότι λίγες ώρες πριν από το θάνατό του ο Payne δημοσίευσε στο Snapchat λέγοντας: “Είναι μια υπέροχη μέρα εδώ στην Αργεντινή”.

Ποιος ήταν ο Liam Payne

Ο Liam Payne ήταν ένα από τα πέντε μέλη των One Direction, του συγκροτήματος που σχηματίστηκε το 2010, όταν καθένας από τους τραγουδιστές είχε συμμετάσχει στο βρετανικό μουσικό διαγωνισμό The X Factor.

Αφού απέτυχαν να συνεχίσουν -ο καθένας ξεχωριστά- στον διαγωνισμό, οι Payne, Horan, Zayn Malik, Harry Styles και Louis Tomlinson δημιούργησαν ένα από τα πιο επιτυχημένα boy bands της εποχής, πούλησαν πάνω από 70 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και κέρδισαν εκατομμύρια θαυμαστές.

Μέχρι τη διάλυσή τους το 2016, οι One Direction είχαν έξι τραγούδια που μπήκαν στο Top 10 των αμερικανικών charts του Billboard.

Μετά τη διάλυση του συγκροτήματος, ο Payne ξεκίνησε σόλο καριέρα, κυκλοφορώντας το άλμπουμ LP1 το 2019. Η τελευταία του κυκλοφορία ήταν το single “Teardrops”, τον περασμένο Μάρτιο.

Ο Liam Payne αφήνει πίσω του τον 7χρονο γιο του, Bear Grey Payne, τον οποίο απέκτησε με την πρώην σύντροφό του, τη μουσικό Cheryl, γνωστή ως Cheryl Cole από την εποχή που ήταν μέλος του συγκροτήματος Girls Aloud. Η Cheryl υπήρξε κριτής στο The X Factor κατά τη διάρκεια της σεζόν που εμφανίστηκαν οι One Direction.

Ο Payne αφήνει, επίσης, πίσω του τους γονείς του, Geoff και Karen Payne, καθώς και τις δύο μεγαλύτερες αδελφές του, Ruth και Nicola.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα