Liam Payne: Τι δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων της σορού του

Διαβάζεται σε 2'
Liam Payne
Liam Payne AP Photo Joel C Ryan

Τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων δίνουν κάποια εικόνα για τον τραγικό θάνατο του Liam Payne.

Περισσότερες πληροφορίες γύρω από τον θάνατο του Liam Payne, μετά από πτώση του από το μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Αργεντινή, δίνουν τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων της σορού του τραγουδιστή.

Πληροφορίες που μεταδίδει το ABC News αναφέρουν ότι στον οργανισμό του 31χρονου τραγουδιστή βρέθηκαν πολλαπλές ουσίες. Μεταξύ αυτών, βρέθηκε “ροζ κοκαΐνη”, βενζοδιαζεπίνη και κρακ.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροδορίες, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε ο Liam Payne βρέθηκε επίσης ένας αυτοσχέδιος σωλήνας αλουμινίου για την κατάποση ναρκωτικών.

Οι παραπάνω πληροφορίες φαίνεται πως επιβεβαιώνουν όσα είχε δηλώσει ο υπάλληλος του ξενοδοχείου που είχε καλέσει την άμεση δράση για να έρθει να βοηθήσει τον Liam Payne.

Ποιος ήταν ο Liam Payne

Ο Liam Payne ήταν ένα από τα πέντε μέλη των One Direction, του συγκροτήματος που σχηματίστηκε το 2010, όταν καθένας από τους τραγουδιστές είχε συμμετάσχει στο βρετανικό μουσικό διαγωνισμό The X Factor.

Αφού απέτυχαν να συνεχίσουν -ο καθένας ξεχωριστά- στον διαγωνισμό, οι Payne, Horan, Zayn Malik, Harry Styles και Louis Tomlinson δημιούργησαν ένα από τα πιο επιτυχημένα boy bands της εποχής, πούλησαν πάνω από 70 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και κέρδισαν εκατομμύρια θαυμαστές.

Μέχρι τη διάλυσή τους το 2016, οι One Direction είχαν έξι τραγούδια που μπήκαν στο Top 10 των αμερικανικών charts του Billboard.

Μετά τη διάλυση του συγκροτήματος, ο Payne ξεκίνησε σόλο καριέρα, κυκλοφορώντας το άλμπουμ LP1 το 2019. Η τελευταία του κυκλοφορία ήταν το single “Teardrops”, τον περασμένο Μάρτιο.

Ο Liam Payne αφήνει πίσω του τον 7χρονο γιο του, Bear Grey Payne, τον οποίο απέκτησε με την πρώην σύντροφό του, τη μουσικό Cheryl, γνωστή ως Cheryl Cole από την εποχή που ήταν μέλος του συγκροτήματος Girls Aloud. Η Cheryl υπήρξε κριτής στο The X Factor κατά τη διάρκεια της σεζόν που εμφανίστηκαν οι One Direction.

Ο Payne αφήνει, επίσης, πίσω του τους γονείς του, Geoff και Karen Payne, καθώς και τις δύο μεγαλύτερες αδελφές του, Ruth και Nicola.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα