Λυκαβηττός: Ματαιώνεται η συναυλία “Queen Symphonic”

Διαβάζεται σε 1'
QUEEN SYMPHONIC- A ROCK AND ORCHESTRA EXPERIENCE

Την ακύρωση της συναυλίας “Queen Symphonic”, που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή (21/06), ανακοίνωσε η εταιρεία παραγωγής. ΤΙ θα γίνει με τα εισιτήρια.

Η πολυαναμενόμενη συναυλία “Queen Symphonic”, που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 21 Ιουνίου, στις 21:00, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, ματαιώθηκε.

Την είδηση γνωστοποίησε η εταιρεία παραγωγής της συναυλίας, καθώς δόθηκε εντολή για απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής επισκεπτών στο θέατρο Λυκαβηττού, λόγω του υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς.

Σε ό,τι αφορά τα εισιτήρια της συναυλίας, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η παραγωγός εταιρεία θα επιστρέψει άμεσα το αντίτιμό τους.

Η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής:

Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι, με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής, αύριο Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024, θα απαγορεύεται η διέλευση στον λόφο του Λυκαβηττού, το δημοτικό θέατρό του θα παραμείνει κλειστό και αναγκαστικά η συναυλία “QUEEN SYMPHONIC”, ματαιώνεται.

Η Παραγωγός εταιρεία, προχωράει στην άμεση επιστροφή του αντιτίμου των εισιτηρίων σας.

Σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (Δείτε ΕΔΩ), η περιοχή της Αττικής, για αύριο Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024, βρίσκεται στην κατηγορία κινδύνου 5 (κατάσταση συναγερμού – Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς) και ως εκ τούτου επιβάλλεται απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής επισκεπτών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα