Linkin Park – Ποια είναι η νέα τους τραγουδίστρια και το νέο τους τραγούδι

Διαβάζεται σε 4'
Emily Armstrong
Mike Shinoda και Emily Armstrong Jordan Strauss/Invision/AP

Οι Linkin Park ανακοίνωσαν νέα τραγουδίστρια, νέο σίνγκλ, άλμπουμ στα σκαριά και μία παγκόσμια περιοδεία.

Οι Linkin Park επιστρέφουν επίσημα με νέα μέλη, νέο άλμπουμ και νέα παγκόσμια περιοδεία. Στις 5 Σεπτεμβρίου, η μπάντα διοργάνωσε ένα livestream event όπου παρουσίασε τα δύο νέα μέλη της. Την τραγουδίστρια Emily Armstrong πρώην frontwoman των Dead Sara και τον τραγουδοποιό και νέο ντράμερ Colin Brittain στη θέση του Rob Bourdon που αποσύρθηκε.

Για να … γιορτάσουν την επιστροφή τους, οι Linkin Park ανακοίνωσαν επίσης ένα νέο άλμπουμ, το ‘From Zero’ (ξεκινούν απ’ το μηδέν;). Θα είναι ο πρώτος τους δίσκος μετά το ‘One More Light’ του 2017, το οποίο ήταν και το τελευταίο στο οποίο συμμετείχε ο αείμνηστος τραγουδιστής Chester Bennington.

Το ‘From Zero’ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου και είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία από τώρα. Το άλμπουμ προαναγγέλλεται από ένα single, το ‘The Emptiness Machine’.

Το συγκρότημα ανακοίνωσε επίσης μια σύντομη παγκόσμια περιοδεία που θα αποτελείται από έξι συναυλίες σε αρένες σε όλο τον κόσμο μεταξύ Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους. Η περιοδεία θα ξεκινήσει στο Kia Forum στο Λος Άντζελες στις 11 Σεπτεμβρίου. Η περιοδεία θα ξεκινήσει στο Kia Forum στο Λος Άντζελες στις 11 Σεπτεμβρίου. Άλλοι σταθμοί περιλαμβάνουν τη Νέα Υόρκη, τη Γερμανία, το Λονδίνο, τη Νότια Κορέα και την Κολομβία.

Ψυχή των Linkin Park μέχρι πριν από 8 χρόνια ήταν ο Τσέστερ Μπένινγκτον, στενός φίλος με τον Κρις Κορνέλ, ο οποίος αυτοκτόνησε τον Μάιο του 2017 και τραγούδησε στην κηδεία του. Λίγες εβδομάδες αργότερα ο Μπένινγκτον βρέθηκε νεκρός από την οικιακή βοηθό του στο σπίτι του στο Palos Verdes Estates της Καλιφόρνια στις 20 Ιουλίου του 2017. Ο θάνατός του κρίθηκε ως αυτοκτονία από απαγχονισμό. Αργότερα τον Δεκέμβριο αναφέρθηκε ότι η έκθεση τοξικολογίας του Μπένινγκτον έδειξε «ίχνη» αλκοόλ στον οργανισμό του τη στιγμή του θανάτου. Ήταν πατέρας έξι παιδιών.

Ποια είναι η νέα τραγουδίστρια των Linkin Park

Η Emily Marcia Armstrong (γεν. 1986) είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και μουσικός. Η Armstrong γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λος Άντζελες. Άρχισε να γράφει τραγούδια και να παίζει κιθάρα όταν ήταν 11 ετών και άρχισε να τραγουδάει όταν ήταν 15 ετών. Παράτησε το λύκειο – ήξερε ότι ήθελε να μπει σε ένα ροκ συγκρότημα μόλις έπιασε την κιθάρα και δεν είχε κανένα ενδιαφέρον να ακολουθήσει κάτι άλλο. Σε συνέντευξή της στους El Paso Times το 2012, η Άρμστρονγκ είπε ότι η μουσική ήταν το μόνο πράγμα που της έδινε κίνητρο στη ζωή της.

Το 2002, η Armstrong άρχισε να παίζει με την Siouxsie Medley, την οποία γνώρισε μέσω ενός κοινού φίλου. Είχαν παρόμοιο μουσικό γούστο- τόσο η Medley όσο και η Armstrong είχαν επηρεαστεί από τους Nirvana και τους L7, από καλλιτέχνες της folk και του blues των δεκαετιών 1960 και 1970 και από συγκροτήματα κλασικής rock όπως οι Led Zeppelin, η Stevie Nicks, η Joni Mitchell και οι Fleetwood Mac.

Emily Armstrong
Emily Armstrong Jordan Strauss/Invision/AP

Το ενδιαφέρον της για τα ανοιχτά και εναλλακτικά κουρδίσματα, όπως αυτά που χρησιμοποιούσε η Μίτσελ, είχε ως αποτέλεσμα αυτό που το Guitar World ανέφερε ως τον χαρακτηριστικό ήχο της Dead Sara. Ως ερμηνεύτρια, επηρεάστηκε από καλλιτέχνες όπως ο Iggy Pop και η Janis Joplin.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα