Ma City Project: Εικόνες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο σε ένα βίντεο αφιερωμένο στους BTS!

Ma City Project: Εικόνες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο σε ένα βίντεο 
αφιερωμένο στους BTS!

Το supergroup της K-pop έχει εκατοντάδες Έλληνες fans και εκείνοι τους αφιερώνουν την αγάπη τους για τα 8 χρόνια ζωής τους. Δείτε το project "Ma City Project" του ελληνικού fandome.

Οι Έλληνες ARMY είναι εδώ και, ενωμένοι, ταξίδευσαν την Ελλάδα και την Κύπρο στη Νότια Κορέα, γιορτάζοντας τα 8 χρόνια από το ντεμπούτο των BTS, με ένα project, που οργανώθηκε για πρώτη φορά στο ελληνικό fandome.

Ελληνίδες και Έλληνες φανς των BTS, του δημοφιλούς νοτιοκορεάτικου k-pop συγκροτήματος, που γνωρίζει παγκόσμια επιτυχία (με τραγούδια τους να βρίσκονται στο νούμερο 1 του Billboard για εβδομάδες, αυτές τις μέρες την κορυφή στο Top100 απολαμβάνει το νέο τους αγγλόφωνο single Butter), πατώντας πάνω στο κομμάτι με τίτλο Ma City παρουσίασαν, χορεύοντας, τραγουδώντας ή, απλώς βιντεοσκοπώντας μαγευτικές εικόνες, τους τόπους τους.

Από την Κομοτηνή έως τα Χανιά και το Ηράκλειο, κι από την Ηγουμενίτσα έως τη Μύκονο και τη Λευκωσία, οι ARMYs έστειλαν τις ευχές τους, διασκέδασαν και, κυρίως, εξέφρασαν την αγάπη τους για τους BTS, επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι το συγκρότημα έχει καταφέρει να ενώσει ανθρώπους από όλο τον πλανήτη, περνώντας μηνύματα για αυτοεκτίμηση, αγάπη και αλληλεγγύη.

Η παραγωγή του project είναι της Purple Ribbon Team, αποτελούμενη, φυσικά, από ARMYs, ενώ αρωγοί στην προσπάθεια στάθηκαν και οι ομάδες bts.greek.social και Kpop World Greece.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα