Magic de Spell και Δημήτρης Πουλικάκος στο Φεστιβάλ Ρεματιάς

Magic de Spell και Δημήτρης Πουλικάκος στο Φεστιβάλ Ρεματιάς

Το ιστορικό ροκ συγκρότημα και ο μοναδικός Δημήτρης Πουλικάκος έρχονται αύριο, Πέμπτη, στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς για μια ηχηρή συναυλία που αντιδιαστέλλεται στη θορυβώδη "σιωπή" του σήμερα

Μια βραδιά που θα ξεσηκώσει τους ροκάδες της παλιάς και της νέας γενιάς αναμένεται να είναι η αυριανή: Το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017 – Νύχτες Αλληλεγγύης υποδέχεται την Πέμπτη 6 Ιουλίου στις 21.00 το δημοφιλές ιστορικό συγκρότημα Magic de Spell, το οποίο θα κάνει μια αναδρομή στην ελληνόφωνη περίοδο της δισκογραφίας του κατά τις δεκαετίες του 1990 και 2000.

Special quest της βραδιάς ο Δημήτρης Πουλικάκος, ο οποίος θα παρουσιάσει μεγάλες δισκογραφικές του επιτυχίες όπως Σκόνη, πέτρες, λάσπη, Υπάρχω,  Αμερικάνικα Blues κ.ά.

Oι Magic de Spell όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονται στην ελληνική σκηνή, δεν έπαψαν ποτέ να είναι δημιουργικά φορτισμένοι και συναυλιακά εκρηκτικοί . Στο ενεργητικό τους καταμετρούν οκτώ ελληνόφωνοι δίσκοι, τη συνεργασία με τον JJ Burnel των Stranglers, “πειραγμένες” διασκευές, μελοποιήσεις ποιητών, κοινωνικά και εμβληματικά τραγούδια, αλλά και έναν μεγάλο αριθμό συναυλιών σε Ελλάδα, Κύπρο και Ευρώπη.

Με ένα ηλεκτρισμένο σετ, από το “Διακοπές στο Sarajevo” στο “Εμένα οι φίλοι μου”, από το “Νίψον ανομήματα” στον “κυρ Παντελή” και στα “Τέρμα το διάλειμμα”, “Όταν νυχτώνει”, “Με μπαταρία”, “Οκ πατέρα”, μέχρι και το τελευταίο “Πρόγονε πίθηκε, εσύ τι λες;”, συνεχίζουν να εγκυμονούν rock’n’roll ανατροπές.

Ο Δημήτρης Πουλικάκος από πλευράς του (ή ΜητS.O.S., ή θείος Νώντας) συνεχίζει ακάθεκτος, έχοντας στις αποσκευές του μουσικές πέντε δεκαετιών! Ξεκινώντας από το “Σκόνη, πέτρες, λάσπη” και την αξεπέραστη διασκευή του “Υπάρχω”, το ταξίδι συνεχίζεται και συμπεριλαμβάνει νέα, αλλά και ακυκλοφόρητα τραγούδια του, που με πηγαίο χιούμορ, περιγράφουν και καυτηριάζουν τη θορυβώδη “σιωπή” του σήμερα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης με αυτοκίνητο για τα άτομα με κινητική αναπηρία καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ.

Αντί εισιτηρίου προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

Το Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς βρίσκεται στον πεζόδρομο Προφήτη Ηλία στο Πολύδροσο Χαλανδρίου.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα