Μαρίνα Σάττι: Τα πρώτα λόγια μετά τη συναυλία – “Προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι έγινε”

Διαβάζεται σε 2'
Μαρίνα Σάττι
Μαρίνα Σάττι PAPADAKIS PRESS

Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι στα social media για την πολυσυζητημένη συναυλία που πραγματοποίησε στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Μια ξεσηκωτική συναυλία – την πρώτη της στην Αθήνα μετά από τη συμμετοχή της στη Eurovision 2024 – χάρισε η Μαρίνα Σάττι στους χιλιάδες θαυμαστές της.

Στο εξαιρετικό και άκρως ενδιαφέρον live της που έλαβε χώρα στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων την περασμένη βδομάδα, η αγαπημένη τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια “τα έδωσε όλα”, αποδεικνύοντας πως αποτελεί μια μοναδική περίπτωση καλλιτέχνιδας, η οποία δεν συμβιβάζεται, ακολουθεί τα “θέλω” της και δημιουργεί τις νέες τάσεις στη σύγχρονη μουσική.

Η Μαρίνα Σάττι χάρηκε πραγματικά και απόλαυσε τη συναυλία της, κάτι που φαίνεται και από την πρόσφατη ανάρτησή της στους λογαριασμούς της στα social media. Η ίδια μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες από την εκπληκτική εμφάνισή της – στην οποία ήταν guest και ο “Λε Πα” – και έγραψε χαρακτηριστικά:

“Τέσσερις μέρες προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι έγινε μα καμία λέξη δεν μπορεί να περιγράψει αυτές τις εικόνες κι αυτά τα συναισθήματα. Έχουμε δουλέψει για χρόνια όλοι εδώ στην παρέα μας, σχεδόν μια ολόκληρη ζωή, και φαίνεται ότι τα όνειρα πια έχουν αρχίσει να γίνονται πραγματικότητα- όλοι συμφωνούν όμως ότι το μεγαλύτερο δώρο είστε εσείς, κι αυτή η σύνδεση. Σας υπερευχαριστούμε για αυτό που ζήσαμε μαζί. Έρχονται κι άλλα σύντομα. ilu”.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα