MTV awards: Η Lady G… είναι ακόμα εδώ!

MTV awards: Η Lady G… είναι ακόμα εδώ!

Θα αντέξει στο χρόνο η Lady Gaga;

Μήπως η Miley Cyrus γίνει απειλή για την  Lady Gaga, όπως έγινε η τελευταία για την Madonna, που είδε έναν μικρό της κλώνο να κερδίζει τεράστια δημοσιότητα;

Στην πρόσφατη τελετή των βραβείων του μουσικού καναλιού MTV η Cyrus, ηθοποιός και τραγουδίστρια που έγινε γνωστή από μια τηλεοπτική σειρά της Disney όταν ήταν έφηβη, έκλεψε την παράσταση, ξεσηκώνοντας τους θεατές με την προκλητική της συμπεριφορά στο κοινό.

Η Lady Gaga άλλαξε πολλές εμφανίσεις, τραγούδισε με σουτιέν από κοχύλια, έβαψε τα οπίσθια της με χρυσόσκονη αλλά ήρθε δεύτερη. Βέβαια, αυτό δεν την πτοεί καθόλου μιας και έχει δηλώσει ότι σκοπεύει να κυριαρχήσει στην μουσική βιομηχανία για τα επόμενα 25 χρόνια.

 

Γεννημένη από Ιταλοαμερικανούς γονείς όπως και το ινδαλμά της, η Lady Gaga έδειξε την κλίση της στην μουσική, από πολύ νεαρή ηλικία. Ταυτιζόταν με την Madonna  και τον Boy George, της άρεσε ο David Bowie και κλειδωνόταν στην τουαλέτα για να κάνει πρόβες στις μιμήσεις μεγάλων ηθοποιών και σταρ.

Μέσα σε μερικά χρόνια έγινε μια από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες χάρις στα εκκεντρικά της ρούχα, τα άλμπουμ της και τις δηλώσεις της. Το μεγαλύτερό της κατόρθωμα είναι ότι καταφέρνει να είναι εξίσου περφόρμερ και τραγουδίστρια, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο θέαμα και όχι μόνο στα τραγούδια.

Σε σχέση με την πρωτη διδάξασα Madonna, έβγαλε περισσότερα χρήματα, πιο γρήγορα και καθιερώθηκε αμέσως. Θα δούμε αν καταφέρει να εκθρονίσει την βασίλισσα της ποπ και να αντέξει τόσα χρόνια όσα και η συμπτατριώτισά της Ιταλοαμερικάνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα