MUSIC NOW! 2017

MUSIC NOW! 2017

Μέρες μουσικής στην πόλη, από 19 Ιουνίου έως και 5 Ιουλίου 2017

Για 3η συνεχή χρονιά, η πόλη του Ζωγράφου διοργανώνει μεγάλες μουσικές παραστάσεις και παρουσιάζει στο κοινό διακεκριμένους Έλληνες δημιουργούς.    

Ο μουσικός θεσμός – Φεστιβάλ  “ΜUSIC NOW!” απολαμβάνει πλέον τη στήριξη των χιλιάδων πολιτών και καλλιτεχνών που πίστεψαν στη νέα πρότασή μας για την αναβάθμιση του πολιτιστικού τοπίου της πόλης. Ένα  μουσικό γεγονός που αγκαλιάστηκε με ενθουσιασμό από  όλες τις ηλικίες και ιδιαίτερα τους νέους. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η  προσέλευση των θεατών το 2016 υπολογίστηκε στους 35.000. Για σχεδόν ένα μήνα, o δήμος Ζωγράφου θα προσφέρει δωρεάν ψυχαγωγία και πολιτιστικές μουσικές παραγωγές  υψηλής ποιότητας ενώ ταυτόχρονα μέσω της προαιρετικής  προσφοράς τροφίμων και φαρμάκων θα ενισχύσει το κοινωνικό Φαρμακείο και Παντοπωλείο του Δήμου, δημιουργώντας το περιβάλλον έμπρακτης έκφρασης της αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας. 

Στη φετινή διοργάνωση, θα στηθούν μουσικές σκηνές σε τρεις διαφορετικούς χώρους του Δήμου, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο, στο Πάρκο Γουδή και θα εγκαινιαστεί ως χώρος πολιτισμού η Βίλα Ζωγράφου που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.

Στο ταξίδι αυτό θα παρευρεθούν καταξιωμένοι καλλιτέχνες  ενώ  βήμα  έκφρασης αποκτούν και πολλοί νεότεροι δημιουργοί. 

Κοντά στον δήμο Ζωγράφου θα είναι: η Μαρία Φαραντούρη με τους αδελφούς Καλογεράκη,  ο  Μανώλης Μητσιάς και η Καρυοφυλλιά  Καραμπέτη, ο Σωκράτης Μάλαμας και η Λσμπρινή Καρακώστα, ο Μάριος Φραγκούλης με τους Θοδωρή Βουτσικάκη και Δήμητρα Σελεμίδου, ο Θεόδωρος Ορφανίδης με τις ορχήστρες Μobile, Cantabile, Cantabile Junior και τους Σόνια Θεοδωρίδου, Λιζέτα Καλημέρη και Ιωάννη Λάκη, ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος με την Ευανθία Ρεμπούτσικα, την Έλλη Πασπαλά, και τη Γιώτα Νέγκα, ο Γιώργος  Φακανάς και η Idra Kayne, ο Κώστας Λειβαδάς με την Αντριάννα Μπάμπαλη και τη Βίκυ Καρατζόγλου,  ο Χρήστος Νινιός με την Σαββέρια Μαργιολά, το Group ParΩdy, οι Momo trio και η Μαριάννα Γερασιμίδου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα