Ο Damiano των Måneskin ανακοίνωσε το νέο του σόλο πρότζεκτ – Αφήνει το συγκρότημα;

Διαβάζεται σε 3'
Ο Damiano των Måneskin ανακοίνωσε το νέο του σόλο πρότζεκτ – Αφήνει το συγκρότημα;
Damiano David Panik Records

Ο Damiano David ξεκινάει το δικό του σόλο πρότζεκτ με το επερχόμενο single του “Silverlines“, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου.

Τον είδαμε το περασμένο καλοκαίρι στο EJEKT και πραγματικά η live περφόρμανς πάνω στη σκηνή είναι το δυνατό του σημείο. Ο εκρηκτικός Damiano David ανακοίνωσε, σήμερα, το νέο solo project του με το επερχόμενο single του “Silverlines”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου από την Panik Records/Sony Music.

Το “Silverlines” είναι το αποτέλεσμα της εκπληκτικής συνεργασίας του με τον Άγγλο τραγουδιστή, τραγουδοποιό και παραγωγό, Labrinth, ο οποίος επιμελήθηκε την παραγωγή του single.

Για το αγόρι αυτό τα έχουμε ξαναπεί!  Ο Damiano David, τον οποίο οι Ιταλοί έμαθαν στο Σαν Ρέμο και εμείς στη Eurovision, είναι πλέον ένας καταξιωμένος Ιταλός τραγουδοποιός, η πορεία του οποίου ξεκίνησε από τους δρόμους της Ρώμης και έφτασε στα μεγαλύτερα στάδια του κόσμου.

Damiano – Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής του!

Ο Damiano, γνωστός ως ο τραγουδιστής του κορυφαίου συγκροτήματος Måneskin, επαινέθηκε για τη χαρισματική σκηνική του παρουσία και τα δυνατά του φωνητικά, ως ο frontman του Νο.1 ιταλικού συγκροτήματος που έκανε παγκόσμια επιτυχία, με τον ίδιο να τυγχάνει παγκόσμιας αναγνώρισης και να λαμβάνει διθυραμβικά σχόλια από τους κριτικούς.

Το νέο αυτό ταξίδι του Damiano για το solo project του γεννήθηκε από την ανάγκη του ίδιου να εκφράσει ένα περισσότερο προσωπικό και ευάλωτο κομμάτι του εαυτού του, ένα κομμάτι – που όπως λέει – παραμένει εντελώς ανεξερεύνητο στην τραγουδοποιία των Måneskin.

Ο Damiano ξεκίνησε να μας προετοιμάζει για το νέο του solo εγχείρημα, δημοσιεύοντας ένα video στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την περασμένη εβδομάδα, προκαλώντας, όπως ήταν αναμενόμενο, φρενίτιδα στους θαυμαστές του.

Πιο συγκεκριμένα, στο εν λόγω video ο τραγουδιστής υπαινίσσεται την αρχή μίας νέας, περισσότερο “προσωπικής” εποχής για τον ίδιο και ακούγεται να λέει: “Το όνομά μου είναι Damiano David. Γεννήθηκα το 1999 στη Ρώμη της Ιταλίας. Αγαπώ τη μουσική, τις τέχνες και τις γυναίκες. Λατρεύω την αίσθηση των όμορφων ρούχων και τη μυρωδιά ενός ωραίου αρώματος. Στη ζωή μου έχω υπάρξει κλέφτης, ψεύτης, εραστής, shapeshifter. Ταξίδεψα σε όλο τον κόσμο για να βρω τη φωνή μου, μόνο και μόνο για να καταλήξω εκεί απ’ όπου ξεκίνησαν όλα. Το όνομά μου είναι Νταμιάνο Νταβίντ. Και σήμερα είναι η πρώτη μέρα της ζωής μου“.

Όπως φαίνεται ο Damiano ξεκινάει ένα νέο ταξίδι (μας θύμισε κάτι από Timo Maas feat. Brian Molko στο τραγούδι “First Day”) μακριά από τους Måneskin.

Θυμίζουμε ότι και η Victoria de Angelis, η μπασίστρια των Måneskin, κυκλοφόρησε σε συνεργασία με τη Βραζιλιάνα superstar, Anitta, το debut single της “GET UP BITCH! Shake ya ass” μέσα από την Panik Records/Sony Music.

Το “GET UP BITCH! Shake ya ass” σηματοδοτεί και για τη Victoria ένα δυνατό σόλο ξεκίνημα μακριά από τους Måneskin. 

Το “Silverlines” του Damiano θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα