Ο Iggy Pop συζητά με τον Flea σε νέο ντοκιμαντέρ – “Μην αφήνεις τον εαυτό σου να πέσει”

Ο Iggy Pop συζητά με τον Flea σε νέο ντοκιμαντέρ – “Μην αφήνεις τον εαυτό σου να πέσει”
Bitten By Flea WARNER

Ο Iggy Pop παρουσίασε νέο ντοκιμαντέρ μικρού μήκους, στο οποίο συμμετέχει ο επί χρόνια φίλος και θαυμαστής του, Flea.

Ο Iggy Pop και το φιλαράκι του ο Flea κάνουν μια χαλαρή συζήτηση για τα παλιά και το αποτέλεσμα γίνεται ασπρόμαυρο ατμοσφαιρικό ντοκιμαντέρ μικρού μήκους με τίτλο “Bitten by Flea!”.

Το διάρκειας 30 λεπτών ντοκιμαντέρ, που είναι διαθέσιμο στο YouTube, επικεντρώνεται σε συζητήσεις μεταξύ των δύο μουσικών, του Αμερικανού τραγουδιστή, συνθέτη και μουσικού Iggy Pop και του Αυστραλο-Αμερικανού μπασίστα και ιδρυτικού μέλους των Red Hot Chili Peppers, Flea.

Οι δύο μουσικοί, που έχουν ενταχθεί στο Rock and Roll Hall of Fame, περνούν επίσης χρόνο στο στούντιο με τον καταξιωμένο παραγωγό Άντριου Ουάτ.

Στο βίντεο οι δύο ροκ σταρ συζητούν για την ιστορική καριέρα του Iggy Pop που οδήγησε στο 19ο σόλο άλμπουμ, “Every Loser” που εισέπραξε θετικές κριτικές, στο πώς οι Stooges (το συγκρότημα του Ίγκι ) επηρέασαν τον νεαρό Flea και πώς η σύνθεση των τραγουδιών από τον άλλαξε όλα αυτά τα χρόνια.

“Στη ζωή έχω μάθει το εξής, όπως και να νιώθεις ξεκίνα το πρωί βάλε την καλή σου φάτσα, και αν δεν έχεις καλή διάθεση κορόιδεψε τον εαυτό σου. Μην πέφτεις, μην αφήνεις τον εαυτό σου να πέσει με τίποτα”.

Καταθέτουν επίσης τις εμπειρίες τους από τη συνεργασία με τον βραβευμένο με Grammy Άντριου Ουάτ και τραγουδούν.

Είμαι γκρούπι. Μου αρέσουν οι μουσικοί. Θέλω να αράζω με μουσικούς και έχω μεγάλο ενθουσιασμό για κάθε νέα μουσική που βγαίνει και είναι καλή” λέει ο Iggy με ενθουσιασμό μικρού παιδιού και συνεχίζει:

Στη ζωή έχω μάθει το εξής, όπως και να νιώθεις ξεκίνα το πρωί βάλε την καλή σου φάτσα, και αν δεν έχεις καλή διάθεση κορόιδεψε τον εαυτό σου. Μην πέφτεις, μην αφήνεις τον εαυτό σου να πέσει με τίποτα“.

Δείτε το ντοκιμαντέρ του Iggy Pop με τον Flea

Στο άλμπουμ “Every Loser” παραγωγός του οποίου είναι ο Άντριου Ουάτ συμμετέχει ο Τσαντ Σμιθ των Red Hot Chili Peppers.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα