Ο νέος δίσκος των Metallica κομμάτι – κομμάτι

Ο νέος δίσκος των Metallica κομμάτι – κομμάτι

Hardwired... to Self-Destruct. Το ενδέκατο στούντιο άλμπουμ των Metallica είναι μαζί μας και κυκλοφορεί από την ανεξάρτητη "Blackened Recordings". Ακούστε το, ή μάλλον δείτε το όλο, κομμάτι-κομμάτι (Vids)

Ο νέος δίσκος των Metallica είναι παραπάνω από γεγονός. Το “Hardwired… to Self-Destruct” έσκασε στο διαδίκτυο μαζί με τα βίντεο που συνοδεύουν το κάθε κομμάτι και οι fans παραληρούν.

Με μια πρώτη ακρόαση τα “Confusion”, το ”Atlas, Rise”, το “Here comes Revenge” και το “Am I Savage” μοιάζουν να είναι βγαλμένα από το “Load”, ενώ οι πινελιές του Trujillo είναι εμφανείς. Η όλη δουλειά διαρκεί 80 ολόκληρα λεπτά και είναι αν μη τι άλλο, χορταστική.

Το “Hardwired…To Self-Destruc”t είναι διαθέσιμο για pre-order σε CD, Βινύλιο, Digital, Deluxe, και Deluxe Deluxe εκδόσεις. Την παραγωγή του άλμπουμ έχει επιμεληθεί ο Greg Fidelman του Death Magnetic.

“Πέρασαν κιόλας οχτώ χρόνια; Δεν το καταλάβαμε” είπε ο Lars Ulrich των Metallica στην επίσημη παρουσίαση της δουλειάς.

“Είμαστε προφανώς πολύ ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε νέα κομμάτια με τους φίλους και fans μας εκεί έξω. Ροκάραμε στο στούντιο με τον  Greg τους τελευταίους 18 μήνες. Το να κυκλοφορούμε νέα μουσική και να είμαστε στο προσκήνιο ξανά, είναι αυτό που αγαπάμε να κάνουμε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο”.

To “Hardwired”, το πρώτο κομμάτι από το άλμπουμ, μεταδόθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια συνέντευξης σε ραδιοφωνικό σταθμό στην Minneapolis, όπου συζητούσαν την επικείμενη, τότε, εμφάνιση των Metallica στο “U.S. Bank Stadium” στις 20 Αυγούστου. Ο Lars Ulrich μετέδωσε το κομμάτι για πρώτη φορά, εκπλήσσοντας αλλά και ενθουσιάζοντας το σταθμό και τους θαυμαστές τους σε όλον τον κόσμο. Το κομμάτι “Hardwired” δόθηκε ως instant download σε όσους έκαναν preorder το άλμπουμ.

Καλή ακρόαση και τα σχόλια, δικά σας.

Παρακάτω ακολουθεί η παρουσίαση των βίντεο των κομματιών, με τη σειρά που αναρτήθηκαν στο επίσημο κανάλι των Metallica στο YouTube δύο ημέρες πριν την κυκλοφορία του δίσκου στα καταστήματα και τα online stores. Όλα τα βίντεο υπάρχουν και στην επίσημη ιστοσελίδα της μπάντας και μπορείτε να τα δείτε απολύτως ελεύθερα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα