Ο πολιτικός ακτιβισμός του Μπόνο είχε Ορμπαν και… ναζιστικό χαιρετισμό

Ο πολιτικός ακτιβισμός του Μπόνο είχε Ορμπαν και… ναζιστικό χαιρετισμό
Ο Μπόνο σε πρόσφατη επίσκεψή του στο Βατικανό AP

Σε μεγάλα κέφια ο Μπόνο στην πρόσφατη συναυλία των U2 στην Δανία εξήγγειλε το δικό του πολιτικό μανιφέστο με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Oι πολιτικές ανησυχίες του Μπόνο είναι γνωστές πολλά χρόνια τώρα και φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην εκτυλιχθούν στην πρόσφατη (Σάββατο 29/9) συναυλία των U2 στην Κοπεγχάγη.

Εκεί ο frontman του ιρλανδέζικου συγκροτήματος έδωσε…ρέστα μιλώντας με… βιτριολικό χιούμορ για τον Βίκτορ Ορμπαν, την άνοδο της ακροδεξιάς στη Σουηδία ακόμα και για τις αβελτηρίες της δανέζικης κυβέρνησης στο προσφυγικό ζήτημα.

Παίρνοντας πρόσωπο που θύμιζε τον Τζόκερ, ο Μπόνο, αφού θύμισε στους Δανούς το αποικιοκρατικό παρελθόν της χώρας τους, τόνισε ότι “απαγορεύεις τις μπούργκες, κατάσχεις κοσμήματα από αυτούς τους απαίσιους αιτούντες άσυλο. Μπράβο!” σε μία προφανή προσπάθεια να στηλιτεύσει τις σχετικές νομοθετικές πρωτοβουλίες της Δανίας.

Χαρακτήρισε, εν συνεχεία, “λατρευτό άνθρωπο” τον Πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, Βίκτορ Ορμπαν ενώ για τους Σουηδούς και τη στροφή τους στη ακροδεξιά επεφύλαξε έναν κανονικότατο …ναζιστικό χαιρετισμό.

Δείτε τον πολιτικό ακτιβισμό του Μπόνο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα