Ο Σπύρος Γραμμένος και “Τα μπλουζ της Δευτέρας” – Δείτε πρώτοι το βίντεο

Διαβάζεται σε 2'
Ο Σπύρος Γραμμένος και “Τα μπλουζ της Δευτέρας” – Δείτε πρώτοι το βίντεο
Σπύρος Γραμμένος

Ο Σπύρος Γραμμένος τραγουδάει “ποτέ την Κυριακή” και το βιντεοκλίπ του μόλις κυκλοφόρησε.

Ο Σπύρος Γραμμένος (όπως και πολλοί από εμάς) δεν είναι παιδί της Δευτέρας και του πρωινού ξυπνήματος. Ειδικά όταν το προηγούμενο βράδυ έχεις βγει για αυτό το περίφημο “ένα ποτάκι” που τελικά σημαίνει επιστροφή στις 4 το πρωί.

Όλη αυτή η άρνηση για το δύσκολο Δευτεριάτικο πρωινό βγαίνει στο τραγούδι “Τα Μπλουζ της Δευτέρας”, έναν ύμνο για όλους όσοι δυσκολεύονται το ίδιο. “... και το ‘χω ξαναπεί να μη βγαίνω όταν αύριο δουλεύω, το ‘χω ξαναπεί, τα κομμάτια μου τώρα μαζεύω, ποτέ την Κυριακή” έγραψε ο Νάσος Αρώνης και είναι ένας στίχος που κάποια στιγμή όλοι τον έχουμε πει, κάποια… Δευτέρα πρωί.

Το groovy ροκ/μπλουζ τραγούδι, που συμπεριλαμβάνεται στο ομώνυμο album “Τα μπλουζ της Δευτέρας” σε στίχους και μουσική του Νάσου Αρώνη – στην πρώτη του δουλειά ως συνθέτης και στιχουργός- έγινε βιντεοκλίπ και μόλις κυκλοφόρησε.

Το κόνσεπτ του βιντεοκλίπ λιτό, απέριττο και βγαλμένο μέσα από τη ζωή. Κυριακή βράδυ παρτάρεις και το ξυπνητήρι το πρωί της Δευτέρας είναι ένας μικρός εφιάλτης. Σηκώνεσαι και περνοδιαβαίνεις σε ένα σπίτι, όπου τα παπούτσια είναι ξεχασμένα στο ψυγείο και η εξώπορτα ακόμα ανοιχτή από χθες το βράδυ. Ξαφνικά το “Ποτέ την Κυριακή” αποκτά ένα άλλο νόημα…

Ο Νάσος Αρώνης εμφανίστηκε στη δισκογραφία ως στιχουργός το 2020. Τραγούδια του έχουν τραγουδήσει ως τώρα η Ρένα Μόρφη, ο Δημήτρης Μπαλογιάννης, ο Μιχάλης Ατσάλης και η Ιουλία Καραπατάκη. Στο δίσκο «Τα μπλουζ της Δευτέρας» συμμετέχουν ακόμα η Ρίτα Αντωνοπούλου, η Κατερίνα Γεωργακοπούλου, η Ελένη Κατσούλη, ο Μιχάλης Ατσάλης και ο Πάνος Φραγκιαδάκης.

Τα μπλουζ της Δευτέρας

Στίχοι: Νάσος Αρώνης
Μουσική: Νάσος Αρώνης
Ακουστική/ηλεκτρική κιθάρα: Μιχάλης Ατσάλης
Ηλεκτρικό μπάσο: Χρήστος Κεχρής
Κρουστά: Σπύρος Μοσχούτης
Πιάνο, organ: Γιώργος Κατσάνος
Ηχογράφηση/μίξη: Δημήτρης Δημητριάδης – ZERO GRAVITY STUDIOS
Mastering: Ανέστης Ψαραδάκος – ATHENS MASTERING STUDIOS
Κυκλοφορεί ψηφιακά από την Fishbowl Music Tank

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα