Οι πέντε καλύτερες μουσικές στιγμές του Robin Williams

Οι πέντε καλύτερες μουσικές στιγμές του Robin Williams

Θυμηθείτε τις πέντε καλύτερες και σπάνιες μουσικές ερμηνείες του μοναδικού Robin Williams (Vids)

Επέλεξε να “φύγει” νωρίς. Ο Robin Williams είχε πολλά ακόμα να δώσει στον χώρο του κινηματογράφου και του θεάτρου. Το ταλέντο του ήταν πολυδιάστατο και ο ίδιος δεν χωρούσε σε έναν μόνο καλλιτεχνικό χώρο.

Ηθοποιός, παραγωγός, τραγουδιστής, ερμηνευτής δραματικών ή κωμικών ρόλων, δεν δίστασε να ενσαρκώσει μια νυχτερίδα, έναν εξωγήινο ή έναν πειρατή.

Ό,τι κι αν έκανε, το έκανε με ένα ξεχωριστό και σπάνιο τρόπο. Με έναν εντελώς προσωπικό τρόπο και με μια δική του ματιά.

Προσωπική ήταν άλλωστε και η απόφαση του να αφήσει για πάντα αυτόν τον κόσμο, από το δωμάτιο του σπιτιού του στην Καλιφόρνια.

Οι περισσότερες από τις ταινίες του Robin Williams συνοδεύτηκαν από σπουδαίες μουσικές στιγμές. Ο ίδιος δεν έκρυβε άλλωστε την αγάπη του για το τραγούδι, είτε όταν διασκεύαζε Beatles, είτε όταν κλήθηκε να τιμήσει το “αιρετικό” και σπουδαίο, South Park.

Το NME θυμήθηκε τις σημαντικότερες μουσικές στιγμές του. Δείτε τις παρακάτω:

 

The Beatles’ ‘Come Together’

Μια υπέροχη εκτέλεση του τραγουδιού-ορόσημο των Beatles. Από το cd “George Martin: in my life”. O George Martin υπήρξε βασικός παραγωγός των “σκαθαριών”.

 

Robin Williams – Batty Rap

Γιατί μπορούσε και να ραπάρει. Από την ταινία, “Ferngully The Last Rainforest”, μία από τις πολλές ταινίες κινουμένων σχεδίων στην οποία είχε “δανείσει” τη φωνή του.

 

Mrs Doubtfire – Dinosaur Song

Ιστορική σκηνή, από μία ιστορική ταινία.

 

Aladdin – Friend Like Me

Από την ταινία της Disney με την οποία είχε συνεργαστεί πολλές φορές. Ο Williams έδωσε τη φωνή του στο “Τζίνι”.

 

South Park’s ‘Blame Canada’

Η εμφάνιση-έκπληξη του Robin Williams στην τελετή απονομής των Όσκαρ του 2000 όπου κλήθηκε να απονείμει το βραβείο για το καλύτερο τραγούδι. Το “Blame Canada” ήταν υποψήφιο. Ωστόσο, κέρδισε το “You’ll Be in My Heart” του  Phil Collins για την ταινία της Disney, Tarzan.

 

Έξτρα: Mork & Mindy

Ένας υπέροχος εξωγήινος. Ο Robin Williams το 1978, στην αρχή της καριέρας του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα