Οι Red Hot Chilli Peppers τραγούδησαν τόπλες στο ‘Carpool Karaoke’

Οι Red Hot Chilli Peppers τραγούδησαν τόπλες στο ‘Carpool Karaoke’

Τα μέλη της διάσημης ροκ μπάντας ήταν προσκεκλημένοι στο 'The Late Late Show' με τον James Corden

Οι Red Hot Chilli Peppers εμφανίστηκαν στην εκπομπή του James Corden και ειδικότερα στο ‘Carpool Karaoke’, το κομμάτι της εκπομπής όπου οι καλεσμένοι καλλιτέχνες τραγουδούν μέσα σε ένα αμάξι με οδηγό τον ίδιο τον παρουσιαστή.

Το ‘The Getaway’, το πρώτο κομμάτι των Red Hot Chili Peppers μετά το ”I’m With You’ του 2011, θα κυκλοφορήσει αυτήν την Παρασκευή (17 Ιουνίου) σε παραγωγή Danger Mouse και μίξη Nigel Godrich των Radiohead.

Με αφορμή αυτήν την επερχόμενη κυκλοφορία εμφανίστηκαν στο talk show του James Corden. Τραγούδησαν μαζί του κάποια από τα πιο κλασικά κομμάτια τους καθώς επίσης και τραγούδια από το Oliver Twist. Το προχώρησαν όμως και λίγο παραπέρα, βγάζοντας τα ρούχα τους ενώ ο frontman των RHCP πάλεψε και με τον Corden στο χορτάρι.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο παρακάτω:


Ο Flea, ο μπασίστας των RHCP, είχε δηλώσει παλιότερα ότι το συγκρότημα εισέρχεται σε μία ‘νέα περίοδο’ με αυτό το LP και ότι είναι πραγματικά ενθουσιασμένοι γι αυτό. “Ο ήχος μας είναι διαφορετικός αλλά χωρίς να θυσιάζουμε τα καλά μας στοιχεία. Το άλμπουμ περιέχει κάποια νέα αλλά και κάποια παλιότερα κομμάτια. Ανυπομονώ να το παίξω live!”

(Πηγή: NME)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα