Οι String Demons διασκευάζουν το “Ας ερχόσουν για λίγο” – Δείτε πρώτοι το βίντεο

Διαβάζεται σε 2'
Οι String Demons διασκευάζουν το “Ας ερχόσουν για λίγο” – Δείτε πρώτοι το βίντεο

“Ας ερχόσουν για λίγο μοναχά για ένα βράδυ να γεμίσεις με φως το φριχτό μου σκοτάδι” τραγουδούν οι String Demons, διασκευάζοντας ένα πασίγνωστο τραγούδι.

Οι String Demons κάνουν μία “σκοτεινή” διασκευή στο “Ας ερχόσουν για λίγο“. H διασκευή αυτή είναι η ματιά των String Demons πάνω σε ένα σπουδαίο παλιό τραγούδι, με το οποίο ντύνεται μία από τις πιο έντονες δραματικές στιγμές της παράστασης “Ραπουνζέλ Χωρίς Παραμύθι”.

Η πιο rock και “σκληρή” διάθεση ξεχειλίζει, οι δοξαριές των εγχόρδων μεταμορφώνονται σε “μαχαιριές” και έρχονται σε ενδιαφέρουσα μουσική αντίθεση με το τρυφερό νόημα του τραγουδιού.

Στο τραγούδι “Ας ερχόσουν για λίγο” πρωτοκυκλοφόρησε το 1948 με τη φωνή της Δανάης Στρατηγοπούλου, σε στίχους Μίμη Τραϊφόρου και μουσική Μιχάλη Σουγιούλ. 

Οι String Demons, το τόσο χαρακτηριστικό ντουέτο εγχόρδων που έχει ξεχωρίσει με τις μουσικές του προτάσεις αλλά και τα εκρηκτικά του live, παρουσιάζει το νέο του album, “Τheãtrika”.

Δείτε το βίντεο του “Ας ερχόσουν για λίγο” από τους String Demons

 

Περιλαμβάνει τραγούδια από τις μεγάλες θεατρικές επιτυχίες της χρονιάς στις οποίες συμμετέχουν πρωταγωνιστικά, όπως το “Πάρτυ της ζωής μου” της Ελένης Ράντου, απ’ όπου και το ομώνυμο τραγούδι, τη “Ραπουνζέλ χωρίς παραμύθι” του Ηλία Καρελλά αλλά και τραγούδια που είχαν κυκλοφορήσει ως single το προηγούμενο διάστημα, όπως η ερμηνεία τους στο παραδοσιακό σμυρναίικο “Doctor” και το “Βreathe” επηρεασμένο από τη δολοφονία του George Floyd που συντάραξε τις ΗΠΑ.

Με τα μαγικά τους δοξάρια, τα αδέρφια Λυδία και Κωνσταντίνος Μπουντούνης καταρρίπτουν για άλλη μια φορά μουσικά στεγανά, προσεγγίζοντας αιρετικά αλλά και ενωτικά διαφορετικές επιρροές.

Από την παραδοσιακή μουσική, ως το ραπ και το ροκ αλλά και το ελαφρό τραγούδι του Σουγιούλ, στην ξεχωριστή απόδοση του “Ας ερχόσουν για λίγο” που περιλαμβάνεται στο album.

Ξεχωριστό χρώμα δίνει η Idra Kayne που συμμετέχει στο “Τree”, τραγούδι από την παράσταση “Ραπουνζέλ χωρίς παραμύθι” που μιλά για την απόλυτη οικολογική καταστροφή που συντελείται με τρομερά γρήγορους ρυθμούς και έχει αγαπηθεί ήδη από τους θεατές.

Το άλμπουμ Τheãtrika κυκλοφορεί σύντομα ψηφιακά σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες και σε cd από τις εκδόσεις Μετρονόμος.  

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα