Παραμένει στο νοσοκομείο ο Μανώλης Λιδάκης – Τα νεότερα για την υγεία του

Διαβάζεται σε 2'
Παραμένει στο νοσοκομείο ο Μανώλης Λιδάκης – Τα νεότερα για την υγεία του
Eurokinissi

O καλλιτέχνης Μανώλης Λιδάκης ενημέρωσε το κοινό για την κατάσταση της υγείας του λέγοντας πως εξακολουθεί να βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης.

Στο νοσοκομείο παραμένει ο Μανώλης Λιδάκης λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και αρκετό καιρό και το οποίο τον ανάγκασε να ακυρώσει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του το περασμένο καλοκαίρι.

Ο ίδιος, με ανάρτησή του, ενημέρωσε το κοινό του για την πορεία της υγείας του λέγοντας πως «εξακολουθώ να βρίσκομαι στο νοσοκομείο στο κέντρο αποκατάστασης «Ολύμπιον», δεν έχω κάνει ακόμα την αρθροπλαστική».

Παράλληλα, δεσμεύτηκε πως θα επιστρέψει στο τελευταίο καλλιτεχνικό του εγχείρημα «Το Ρήγμα» δηλώνοντας ότι «θα επανέλθω με καινούρια έκδοση και καινούριο βίντεο, αλλά όπως ξέρετε η υγεία είναι πάνω απ ‘όλα».

Η ανάρτηση του Μανώλη Λιδάκη:

«Όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια». Αγαπημένοι φίλοι μου εξακολουθώ να βρίσκομαι στο νοσοκομείο στο κέντρο αποκατάστασης «Ολύμπιον», δεν έχω κάνει ακόμα την αρθροπλαστική. Αυτή η επιδείνωση της υγείας μου με έκανε να μην μπορέσω να ολοκληρώσω οπτικά και αν θέλετε ερμηνευτικά «το ρήγμα» στο οποίο θα επανέλθω με καινούρια έκδοση και καινούριο βίντεο, αλλά όπως ξέρετε η υγεία είναι πάνω απ ‘όλα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους για την αγάπη τους και μάλιστα δέχτηκα αγάπη από ανθρώπους που δεν περίμενα. «Το ρήγμα» θα επανέλθει έτσι όπως πρέπει και με τον τρόπο που του αξίζει. Ευχαριστώ τον Μιχάλη και Ανδρέα Αεράκη που είναι δίπλα μου πάντα σε όλα μου τα προβλήματα“.

Υπενθυμίζεται πως στις αρχές Ιουλίου έγινε γνωστό πως ο Μανώλης Λιδάκης θα ακύρωνε όλες τις καλοκαιρινές του συναυλίες καθώς αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και θα υποβαλλόταν σε δύο χειρουργεία, χωρίς ωστόσο να αναφέρει τι ακριβώς του συμβαίνει.

«Αγαπημένοι μου φίλοι, λυπάμαι πάρα πολύ που σας στεναχωρώ αλλά σοβαροί λόγοι υγείας (πρέπει να κάνω δύο χειρουργεία), οι δυνάμεις μου δεν μου επιτρέπουν να εμφανίζομαι επί σκηνής και να συνεχίσω την περιοδεία αυτή που έχει προγραμματιστεί σε όλη την Ελλάδα. Εύχομαι υγεία σε όλους και να μην έρθει ποτέ κανένας στη θέση μου ούτε ο χειρότερος εχθρός μου. Δικός σας πάντα…», είχε γράψει ο Μανώλης Λιδάκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα