Πέθανε ο στιχουργός Γιώργος Τσοπάνης – Το “αντίο” του Νίκου Βέρτη

Πέθανε ο στιχουργός Γιώργος Τσοπάνης – Το “αντίο” του Νίκου Βέρτη
Γιώργος Τσοπάνης, Νίκος Βέρτης Instagram / @nvertis

Ο Γιώργος Τσοπάνης ήταν ο δημιουργός της μεγάλης επιτυχίας "Αν είσαι ένα αστέρι" του Νίκου Βέρτη και όχι μόνο. Η ανάρτηση του τραγουδιστή.

Έφυγε από τη ζωή ο στιχουργός Γιώργος Τσοπάνης, ο οποίος είχε γράψει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες γνωστών τραγουδιστών, βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο γνωστός στιχουργός ήταν και στενός συνεργάτης του Νίκου Βέρτη, ενώ του είχε γράψει το πολύ αγαπημένο τραγούδι “Αν είσαι ένα αστέρι”, καθώς και άλλες επιτυχίες, όπως τα “Μην αργείς” και “Ένα ψέμα”.

Επίσης, είχε γράψει τραγούδια για διάσημους καλλιτέχνες όπως για το “Έτσι σ’ αγάπησα” του Βασίλη Καρρά, τα “Εγώ για σένα” και “Η αγάπη αυτή” του Χρήστο Χολίδη, ενώ συνεργάστηκε και με τους Νατάσσα Θεοδωρίδου, Γιάννη Πλούταρχο, Κώστα Μαρτάκη, Φανή Δρακοπούλου.

Η ανάρτηση του Νίκου Βέρτη

Ο Νίκος Βέρτης τον αποχαιρετήσει με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media, δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και γράφοντας στη λεζάντα:

“Γιώργο μου, αγαπημένε μου, γλυκέ και ευαίσθητε άνθρωπε, καλό ταξίδι… Με τον Γιώργο γράψαμε παρέα πολύ όμορφα τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ! Όμως, μου έγραψε παρέα με τον Κυριάκο το πολύ αγαπημένο |Αν είσαι ένα αστέρι|! Από σήμερα, λοιπόν, προστέθηκε ακόμα ένα αστέρι στον ουρανό”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα