Πέθανε ο Toby Smith, πρώτος κιμπορντίστας των Jamiroquai

Πέθανε ο Toby Smith, πρώτος κιμπορντίστας των Jamiroquai

Άγνωστα, μέχρι στιγμής, τα αίτια του θανάτου του 46χρονου μουσικού

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 46 ετών, ο παραγωγός και πρώτος κιμπορντίστας των Jamiroquai, Toby Smith. Τα αίτια του θανάτου του Βρετανού μουσικού δεν έχουν γίνει γνωστά ενώ τα μέλη του συγκροτήματος δεν έχουν κάνει ακόμα κάποια δήλωση.

Ο Smith έπαιξε για 10 χρόνια με το συγκρότημα, από το 1992 έως το 2002, όταν αποχώρησε λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων. Ήταν επίσης εκ των δημιουργών των πρώτων άλμπουμ και επιτυχιών των Jamiroquai.

Τον Smith αποχαιρέτησε με ανάρτησή του στο Instagram, ο πρώτος μπασίστας του συγκροτήματος, Stuart Zender. “Σ’ αγαπάω τόσο πολύ. Ο μεγάλος μου αδερφός Toby πέρασε στην άλλη πλευρά χθες το βράδυ. Οι πιο δυνατές αναμνήσεις μου είναι από αυτόν και την μπάντα που δημιουργήσαμε. Ο πιο ταλαντούχος μουσικός με τον οποίο είχα ποτέ την τιμή να κάνω μουσική. Δεν θα υπάρξει ποτέ άλλος σαν εσένα Toby. Το φως σου θα λάμπει αιώνια” έγραψε ο Zender.

Και καταλήγει: “Σ’ ευχαριστούμε που έκανες τη ζωή τη δική μου και όλων μας, τόσο φωτεινή. Αναπαύσου με αγάπη. Ο φαλακρός αδερφός σου, Stu”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα