Ποιοι θα είναι οι 2 special guests του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Release

Διαβάζεται σε 2'
Βασίλης Παπακωνσταντίνου
O Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες θα είναι οι special guests του Βασίλη Παπακωνσταντίνου σε μια από τις μεγαλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του στο Release.

To Release Athens 2024 παρουσιάζει τον Gus G. μαζί με τον Ronnie Romero, το Σάββατο 29 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού και οι αναμονές μας για την πιο ελληνική ροκ εμπειρία του καλοκαιριού μόλις εκτοξεύθηκαν!

Οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες θα είναι οι special guests του Βασίλη Παπακωνσταντίνου σε μια από τις μεγαλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του στο πολυαναμενόμενο φετινό Release!

Ο Gus G. δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.

Ιδρυτής των Firewind και γνωστός από την θητεία του ως βασικός κιθαρίστας πλάι σε μεγαθήρια, όπως ο Ozzy Osbourne, θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους και πλέον καταξιωμένους βιρτουόζους του σύγχρονου metal. 

Release με Gus G. και Ronnie Romero στην Πλατεία Νερού

Έχοντας κυκλοφορήσει πρόσφατα το νέο album των Firewind με τίτλο “Stand United”, ο Gus G. θα ανέβει στη σκηνή της Πλατείας Νερού με ένα group μουσικών στο οποίο θα συμμετέχει ο σπουδαίος Ronnie Romero, επιλογή του θρυλικού Ritchie Blackmore για τη θέση του τραγουδιστή των Rainbow από το 2015. Αυτό σημαίνει πως, μεταξύ άλλων κομματιών, θα ακουστούν και τραγούδια της αγαπημένης μπάντας!

Ο Χιλιανός τραγουδιστής Ronnie Romero έχει υπάρξει μέλος των συγκροτημάτων Elegant Weapons, Lords of Black, Rainbow, The Ferrymen, Michael Schenker Group και Sunstorm. Εκπροσώπησε τη Βουλγαρία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022 ως τραγουδιστής των Intelligent Music Project.

Η συνέχεια επί σκηνής!

Release Εισιτήρια

Σάββατο 29 Ιουνίου- Release Athens 2024
Πλατεία Νερού. Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται στα 20€.

Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων, με πρώτη τιμή τα 80€.

Τηλεφωνικά στο 211770000
Online / releaseathens.gr + more.com
Φυσικά σημεία: https://www.more.com/el/physical-spots/
Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα