Rihanna: Το trailer για την εμφάνισή της στο φετινό Super Bowl είναι πιο εντυπωσιακό από ό,τι νομίζεις

Rihanna: Το trailer για την εμφάνισή της στο φετινό Super Bowl είναι πιο εντυπωσιακό από ό,τι νομίζεις
Ριάνα Instagram@fentysflo

Η Rihanna κάνει το πιο δυναμικό comeback και μετά από έξι σχεδόν χρόνια απουσίας επιστρέφει πιο ανανεωμένη από ποτέ. Η εμφάνιση στο Halftime Show του Super Bowl 2023 αναμένεται να γράψει ιστορία.

Το trailer για τη συμμετοχή της Rihanna στο φετινό Halftime Show του Super Bowl 2023 κυκλοφόρησε και με ένα στόμα, μια φωνή όλοι αναρωτιούνται “Rihanna πού ήσουν“;

Τον Σεπτέμβριο του 2022 η Rihanna με μία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram επιβεβαίωσε πως θα εμφανιστεί στο Super Bowl LVII Halftime Show που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου του 2023 στο State Farm Stadium στο Glendale της Αριζόνα.

Στο συγκεκριμένο post η διάσημη τραγουδίστρια κρατά μία μπάλα του ράγκμπι με το σήμα του NFL και όπως ήταν φυσικό η συγκεκριμένη ανακοίνωση προκάλεσε φρενίτιδα στους απανταχού θαυμαστές της, καθώς η απουσία της τα τελευταία έξι χρόνια από τη μουσική βιομηχανία είναι παραπάνω από αισθητή.

Την Παρασκευή (13/01) η Rihanna “έριξε ξανά” το Instagram, καθώς δημοσίευσε το πρώτο τρέιλερ για την εμφάνισή της στον τελικό του NFL, τη σημαντικότερη αθλητική εκδήλωση στις ΗΠΑ που κάθε χρόνο σπάει ρεκόρ προσελκύοντας εκατομμύρια τηλεθεατές.

Έχουν περάσει 2.190 μέρες“, “Rihanna σε περιμέναμε“, “Έχουν περάσει πάνω από έξι χρόνια“, “Η Rihanna είναι αυτή που όλοι περιμένουν“, “Το τελευταίο άλμπουμ που πήραμε από τη Rihanna ήταν το ‘Anti’ το 2016“, “RiRi πού ήσουν;” ακούγονται να λένε στο trailer “θυμωμένες” και “ανυπόμονες” φωνές ανθρώπων των media, ώσπου η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια περπατά προς την κάμερα, φορώντας μία πράσινη γούνα και με τα μαλλιά της σε μία περίτεχνη πλεξούδα, βάζει το δάχτυλο στα χείλη της και ζητά από όλους να σιωπήσουν.

Rihanna: Δείτε την ανάρτησή της

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα