Συναυλίες από τον Σεπτέμβριο του 2021 προβλέπουν οι επιστήμονες

Συναυλίες από τον Σεπτέμβριο του 2021 προβλέπουν οι επιστήμονες
Κοινό συναυλίας στην Ατλάντα των ΗΠΑ το 2019 AP Photo/Ron Harris

Το τελευταίο πράγμα που θα επιστρέψει στη ζωή μας θα είναι οι συναυλίες και οι μαζικές συναθροίσεις. Τι δήλωσε ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, στους New York Times.

Κι ενώ ο κόσμος περιμένει πώς και πώς την επανέναρξη της κανονικότητας μετά την πανδημία του κορονοϊού, φαίνεται πως το τελευταίο που θα έρθει και πάλι στις ζωές μας θα είναι οι συναυλίες και οι μαζικές συναθροίσεις.

Αυτό ήταν που υπογράμμισε και σε ερώτηση που του έγινε από τους New York Times, ο καθηγητής και ειδικός σύμβουλος του επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Δρ. Ζέκε Εμάνουελ.

Όπως είπε δεν μπορεί να καταλάβει πώς οι διάφορες εταιρείες σκέφτονται ήδη τις επόμενες ημερομηνίες των συναυλιών των καλλιτεχνών τους, ενώ φαίνεται πως κάτι τέτοιο θα πρέπει να θεωρείται απίθανο να γίνει μέσα στο 2020.

“Μεγάλες συναθροίσεις όπως συναυλίες, συνέδρια και μεγάλα αθλητικά γεγονότα ίσως θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το Φθινόπωρο του 2021. Στην καλύτερη περίπτωση”, ήταν τα λόγια του στη video-συνέντευξη που παραχώρησε.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα