Sinéad O’Connor: Αυτή είναι η επίσημη αιτία θανάτου της

Διαβάζεται σε 1'
Sinead O'Connor
Sinead O'Connor AP Photo/Antonio Calanni

Τι αναφέρει το επίσημο πιστοποιητικό θανάτου της τραγουδίστριας Sinéad O’Connor, ένα χρόνο αφότου έφυγε από τη ζωή.

Αποκαλύφθηκε η επίσημη αιτία θανάτου της διάσημης Ιρλανδής τραγουδίστριας Sinéad O’Connor (Σινέντ Ο’ Κόνορ), ένα χρόνο μετά από την απώλειά της.

Η ερμηνεύτρια του “Nothing Compares 2 U” (τραγούδι του Prince) πέθανε στις 26 Ιουλίου του 2023, με την αστυνομία να ενημερώνει ότι βρέθηκε “χωρίς τις αισθήσεις της” και “κηρύχθηκε νεκρή επί τόπου” σε “διεύθυνση κατοικίας” στο Herne Hill του Λονδίνου.

Τότε δεν είχε ανακοινωθεί καμία αιτία θανάτου, αλλά ο ιατροδικαστής απεφάνθη 6 μήνες μετά ότι η O’Connor πέθανε από φυσικά αίτια, αποκλείοντας το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Σήμερα, Κυριακή (28/07), η εφημερίδα Irish Independent, η οποία έλαβε αντίγραφο του πιστοποιητικού θανάτου της αγαπημένης τραγουδίστριας, γνωστοποίησε πως η Sinéad O’Connor πέθανε από «επιδείνωση της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας και του βρογχικού άσθματος μαζί με λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος».

Υπενθυμίζεται πως η Sinéad O’Connor έφυγε από τη ζωή 18 μήνες μετά τον σπαρακτικό χαμό του 17χρονου γιου της τον Ιανουάριο του 2022.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα